Time out.

Vi tar en liten paus, jag har en liten tjej, en sambo & en hund som kräver min kärlek & uppmärksamhet!
Nu ska jag leta hundinstruktör..
Vi hörs av snart igen..

MVH Emma

Nu har vi....

Nu har vi precis vart ute på en promenad i det härliga höstvädret & lill tjejen somnade som vanligt så nu tänkte jag ta & passa på att slänga i en hårfärg som jag köpte i går när vi var till stan! Jag hoppas verkligen att det blir som jag har tänkt mig ;) Nej nu måste jag skynda mig lite :p


Theese boots are made for walking

Nya skor och...

Nya tofflor :)


Bilder ifrån våran mys Torsdag

 


Want you to make me feel like im the only girl in the world

Älska låten älska videon


Middag

»Här ska vi käka i kväll« :) Hörs senare.

 


Big plans

Hej Hej! Hur mår ni? Jag vet att jag har varit super dålig på att svara på era kommentarer den senaste tiden, men jag har haft rätt mycket i huvudet ett tag här nu, men nu så är jag tillbaka igen ;)
Idag ska jag & Alicia gå ner på babybad hade jag tänkt :) Så ska hon få "inviga" hennes nya barbapappa badkappa eller vad man nu ska kalla det ? Efter det så har jag planerat en riktig överrasknings myskväll här hemma för mig & M :) Så jag tänkte att när vi badat klart så ska jag handla lite på affärn, sen ska jag gå hem & försöka städa lite, sen efter det så ska jag laga middag & göra efterrätt tills han kommer hem :) - Mysigt va ? <3



Här är min sötsak idag :)

Gubben i lådan


Svar på kommentar

Elin om: Handlat till Alicia: Köpte du inte mer på Gekås? Kram

Svar: Klart jag köpte mer än bara lite kläder till Alicia, jag sätter mig knappast och åker 120 mil (fram&tillbaka) med en 2 månaders för att köpa några bodiesar ;) Självklart så handlade jag saker till mig själv, M till sig & så till hemmet plus även lite julklappar, om du kikar på inlägget under det med bilderna på Alicias saker så ser du kassarna från Ullared ;) Hoppas du fick svar p din fråga ;)


.....

orkar inte idag :/

Handlat till Alicia


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter två dagar med shopping :) Eller ja vi kom hem igår kväll! Men jag var alldeles för trött för att skriva efter en 6 timmars bilfärd ;) Tänkte visa er sen lite av det vi köpt :) För jag antar att ni är lite nyfikna ? :D



Men nu ska vi åka till Willys och handla mat :)

Ullared

Yes om 7 timmar ska vi kliva upp & sätta oss i bilen och köra mot ULLARED ;) Så nu måste jag fortsätta plocka med det sista här hemma & packa skötväskan osv. På Lördag kväll kommer vi hem igen, och under tiden jag är borta så kommer det förmodligen inte bli någon uppdatering av bloggen då jag inte har GPRS på min mobil ;)
Nej nu ska jag fortsätta.. Ha en bra helg så hörs vi på Lördag eller Söndag igen.


Kram

Ps. Grattis igen Hanna ;D

Städ & tvätt

Nu ska vi städa & vika lite tvätt här hemma, men vi hörs lite senare ;)

Clothes

Kommer ni ihåg att jag var till stan häromdagen & handlade lite för mina presentkort? :) Här kommer iallafall bilder på det jag köpte ;)

 

Jag bara älskar diadem :) Har hur många som helst, gillar dom med rosetter bäst :D


Mammor & Bebisar

Nu tänkte jag straxt ta & hoppa in i en dusch medans lill tjejen sover! Sen ska vi gå hem till min syster & umgås med henne & barnen + min andra syster + barn! Vi ska väl dricka lite kaffe & fika antar jag. Sen klockan fyra idag så ska vi bort en sväng igen jag & Alicia :) Vi är nämligen bjudna på Aloevera party :) Så idag ska jag & Alicia få träffa massa "nya" mammor & deras små pluttar :) Så det ser vi verkligen fram emot :) Roligt att få träffa andra mammor, i och med att jag inte har så många vänner som har barn! Och sen när jag kommer hem ikväll så blir det väl middag direkt, men jag ska försöka svara på era kommentarer oxå ;)

 

Hörs då ;)


Vi är med & tävlar hos http://alskadehjartegryn.blogspot.com/

Alicia & jag är med & tävlar om en jätte söt namnmössa med tillhörande scarf.Vill du oxå vara med & tävla? (klart att du vill *fniss*) Isånna fall så gör du det här («Länk) Tävlingen avslutas den 15 OktoberSKYNDA SKYNDA :D


Svart på vitt

 

 


Tack

Tack för alla fina gratulationer :) Och tack alla ni som kom & firade mig i Lördags.Jag hade en fin & lugn födelsedag! Sådär lagom mysig ;) Tänkte att jag skulle visa er alla presenter lite senare! Igår åkte jag & lill tjejen till stan själva för första gången, vi tog tåget in & kikade i lite affärer, jag handlade lite för presentkortet som jag fick av Svärföräldrarna bla. Det gick riktigt bra, lill tjejen var så duktig så ^^,

Nu ska jag fortsätta klura lite på dopkorten osv, har inte bestämt mig för om vi ska beställa färdig tryckta eller skriva ut egna här hemma i våran fotoskrivare :S Hur gjorde ni ? Lämna gärna en kommentar om hur ni gjorde/ska göra :)

Vi hörs lite senare.

Kram Emma.

GRATTIS till mig då ;)

Nu har vi ätit lite frukost & jag har fått paket :) En ny fin platttång ifrån OBH nordica ;) (Tack älskling)
Och inatt när han kom hem från jobbet så fick jag blommor :) Lite i förskott då ;D Jag har även hunnit med att diska, nu ska jag ge Alicia lite mat sen ska jag ta en dusch & sen blir det lite fix&trix :) Som tur är slipper jag fixa tårtan :D För det gör min fina sambo ^^, hihi!


Vi hörs väl lite senare mina vänner, nu ska jag gå & fira min födelsedag med mina nära & kära :)

KRAM

We gonna party like it's your birthday

Nu är det ca 1 timme tills min tjugotvåårsdag :) Antar att den kommer bli lite lugnare än vad min tjugoettårsdag var haha :D Men som ni vet, man är juh bara ung en gång så då måste man juh passa på.Mer än så vill jag inte säga om den kvällen ( eller så mins jag inte mer helt enkelt haha ) Så här kommer bilder från min födelsedag förra året. Enjoy :)






















Its a qourter after one.Im alittle drunk and i need you now.I said i wouldn't call but i lost all control and i need you now.


Se så fint det vart


Idag har vi

varit iväg med farmor & badat :) Det var super mysigt, men sen efter ett tag vart jag trött så då fick jag gå upp och duscha och sen äta lite mat, sen tvär somnade jag i vagnen medans Mamma & Farmor fikade, och sen har jag sovit tills alldelses nyss :)


2 Månader (igår)

Igår var det juh den 6/10 vilket innebär att Alicia vart två månader :) våran STORA tjej! Så dagen till ära fick hon ha klänning :) Så söt vårat lilla charmtroll

 


Godnatt

Godnatt, nu är jag så trött så jag snart somnar här rakt upp & ner :p Imorgon bitti ska vi till BVC :) Får vi se vad våran lilla tjej väger nu, ska bli spännande :) Vi hörs efter det. Kram Kram

Säljes

Blå H&M vinteroverall med "inbygda" vantar + tillhörande tossor i strl 68 (4-6 månader). Reflexer på luva, ben & armar.Blå/Vit randig innuti. Tossorna är avtagbara, även så luvan.Ficka fram på bröstet.I stort sett aldrig andvänd.Den är altså som i nyskick!

Fram

Bak

Tossor

"Vantar"


Pris: 250kr (inkl frakt)

Strömavbrott

Igår vart det dåligt med uppdatering igen, men den här gången var det faktiskt inte mitt fel då hela Örbyhus hade strömavbrott :p Ica fick stänga osv. Så vi spelade lite kort här hemma, sen så tog vi en promenad :) Och efter det så tog vi bilen till Tierp där vi handlade lite, (bla ljung som jag ska "plantera" ute i ampeln vid våran ytterdörr) och beställde Thaimat ;) Sen åkte vi hem & smaskade i oss det med lite tända ljus osv. Himla mysigt det kan vara med ström avbrott endå :)

Idag har jag hunnit med en promenad med min syster Anna & två av hennes små! Och nu så har jag precis lagt Alicia i hennes säng, tänkte gå & ta mig en macka och sedan svara på lite kommentarer ^^,


Mobil bilder från igår :)


Vackra barn <3





Söndags kvällen

Så här trevlig kväll hade vi igår :D Måste passa på att rekomendera det Alkoholfria vinet, SUPER gott var det, smakar precis som vin ;)


Nu är det..

Nu är det bestämt ;) Vi ska åka till ULLARED :D
Gud så roligt det ska bli, jag ser värkligen fram emot det ^^,
Den 15 Oktober åker vi ner till det gula varuhuset *fniss*



Någon mer som kommer befinna sig i Gekås då? :D

Nya kläder :)

Från Sofie Tomas Matilda & Linus

Från Farmor & Farfar :)


Tack så mycket :)


Gårdagen

Igår åkte vi till gävle en sväng & gick på dollarstore, jag köpte bla lite nya saker till min scrapbook som jag gör åt Alicia :) Efter det så åkte vi till Valbo, gick på IKEA osv! Lill tjejen fick lite nytt från Farmor ;) men det kan jag visa er lite senare, har inte hunnit fota det än! Vi var inte hemma förns vid halv tio tiden igår, därför jag inte han skriva något inlägg eller svara på era kommentarer! Nu ska vi kika på Ullared ;) Vi hörs lite senare sötnosar ;)


Spännande ;)

Hej!

Nu har jag registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det ;)
Som buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster.Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är emmaochmatte) Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: :D





RSS 2.0