Utveckling

Alicia blir juh bara större och större och utveckligen är juh helt fantastisk :)

För några veckor sen så lärde hon sig att vinka och att pussas när man säger "kan mamma få en puss" hihi så jäkla söt så man dör ^^,

Och hon kan säga tack tack, häromdagen när hon väckte mig så pekade hon på mitt öga och sa " Öö ga" hehe. Förstår ni att jag piggnade till snabbt hehe ;) Ja det finns många saker som hon faktiskt kan säga nu, hon är expert på att härmas, tex när bebisar är ledsna så försöker hon härma ljudet som dem gör haha. Sötfian.

Och i Fredags så lärde hon sig att klappa händerna, så nu när man säger: Kan du klappa händerna ? så gör hon det :) Våran duktiga tjej. Och så fort det kommer musik av något slag eller när man sjunger så börjar hon "dansa" på sitt lilla vis hehe. Hon lixom gungar :D Och hon står själv jätte ofta nu. Och när hon hittar en hårborste så tar hon den mot sitt hår och försöker borsta ! Såå härlig hon är våran lilla tjej.

Och förra veckan så kom hennes tredje tand fram :) Så nu borstar vi för fullt morgon och kväll !

Kommentarer
Postat av: Mikaela

För varje gång man träffar henne så är det någonting nytt. Hon är så bedårande och en riktig glädje spridare. Minella ska vara lycklig över att ha en sån toppen kusin.



Hoppas de kommer få många roliga stunder tillsammans :)

2011-05-23 @ 22:55:02
URL: http://hallontuttar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0