Plånbok till iPhone

Här är min nya iPhone plånbok :} Så himla smart och praktiskt för en virrig småbarnsförälder som mig hehe ;} Nu räcker det att komma ihåg en sak när man ska iväg istället för två!

Någon som är sugen på en likadan? Finns i färgerna Hallonröd (som min), ljusrosa, svart och vit! Alla är lika fina, jag skulle kunna tänka mig en utav varje ;} Inuti finns det plats för två kontokort och även ett separat fack för sedlar/kvitton! Dem går åt fort så passa på medan det finns kvar :} 259 kr/styck plus 12 kr i frakt om jag ska skicka dem med posten!


3,5 kilo

3,5 kilo kvar till min vikt före graviditeten med Elliot! Skönt att det mesta kommit bort nu trots att jag fortfarande ammar :} Har alltså gått ner ca 14 kg på 3 månader, vilket bara måste tyda på att det var mest vätska som gjorde att jag gick upp så mycket!? Nu är det bara dags att börja "tighta" till sig också ;} Så nu är magövningarna snart oundvikliga haha!


Days of our lives


Elliot // New in

Här kommer bilder på det vi köpte åt Elliot när vi var in till stan på Morsdag! Massa fint hittade vi (jag hehe) Älskar piké bodyn med "seglar temat" Allt är i strl 62 vilket han för det mesta kan ha nu! Dem växer fort dem små pojkarna :} Snart är 3 månadersdagen här.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1656609/images/2012/pic_205668779.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1656609/images/2012/pic_205668787.jpg" class="image">


Maj månad genom systemkameran

Här kommer ett långt inlägg fullproppat med bilder ifrån Maj månad. Vet om att jag har blivit himla dålig på att publicera bilder som jag tagit med systemkameran, så här kommer en hel drös :} Hoppas att det uppskattas.

Min bästa vän Amandas födelsedag.







Mina hjärtan.



En dag när barnens Farmor kom på besök.

Mys ute på baksidan.


Bebis fotografering.



Grillkväll efter en dag i lekparken i Gävle.





Härlig sommardag/kväll.



Örbyhusdagen (kvällen)




Morsdag.
















Barnen



Söndags shopping

Oj oj oj! Nu är den här mamman riktigt trött, & mätt för den delen! Vi har slagit ihjäl ca 6 timmar på Gränbycentrum idag :} Vi har bara hunnit hem och lagat och ätit tacos! Perfekt Söndagsmat. Och vet ni vad? Idag har jag spenderat pengar på MIG :} Inte alltför ofta det händer nu för tiden, men idag så glödde kortet rätt bra hehe! Kände ett tag att det inte fanns någon hejd på mig haha ;} Ska visa er allt imorgon eller nåt. Alicia fick lite smått också, bl.a. ett paraply, en pool & ett par kavat sandaler (ska skicka tillbaka dem jag beställde då dem var för stora)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1656609/images/2012/pic_205204897.jpg" class="image">


Lördagsmys

Lördagen vart riktigt bra trots dåligt väder och en Sambo som jobbar! Först gick jag och barnen till Pizzerian och mötte upp Amanda, Simon, Alle & Leo :} Så åt vi lite mat där och sen gick vi till affären och handlade med oss lite gottigt. Sen gick vi hem i spöregnet och en stund efter kom hela gänget hem till oss! Vi busade lite med Alicia innan det var dags för henne och Elliot att sova för natten! Båda barnen somnade strax efter åtta så vi har myst framför teven! Imorgon är M ledig igen och vad Söndagen har att bjuda på vet jag inte än. Det återstår att se! Hoppas att alla ni där ute Lördagsmyser ordentligt :}


Njuter av lugnet (före stormen?)

Det är helt tyst här hemma! Alla sover middag. M (som ska jobba EM) sover med Elliot inne i sängen, Alicia sover här bredvid mig på soffan, och till och med hunden sover hihi! Kanske skulle ha passat på jag också med tanke på att jag knappast lär kunna slappa särskilt mycket resten utav dagen då jag blir själv med det "lilla sällskapet" ;} Men konstigt nog är jag inte så trött längre, det var värre i morse! Så nu sitter jag istället här framför nya avsnitt utav Mannen som talar med hundar på boxen och njuter lite utav tystnaden :} Regnet öser ner ute för fönstret, ganska mysigt. Men bara så länge man slipper gå ut i det!


Smulis nya skor

Smulis har fått nya skor :} Och trots att dem andra var kavat (bästa barnskorna enligt mig) så var dessa ändå det finaste paret! Så ljuvliga så jag vet knappt om jag vill låta henne använda dem haha :} Nog bland det finaste jag har sett i barnsko väg. Satt som en smäck gjorde dem också. Happy mama :}




RSS 2.0