Vecka 48

Måndag: Vägning och mätning på Bvc.Fota lite,Vika tvätt.
Tisdag: Vika mera tvätt :p Telefonintervju ;)
Onsdag:
Gjuta hand och fotavtryck på Öppna förskolan :)
Torsdag:
Babymassage, Baby bad
Fredag:
Barnvakt åt Hugo (ett av mina syskonbarn), Fredagsmys
Lördag:
Öppet
Söndag:
Öppet

Life smells good ^^,

Igår somnade både min sambo och min dotter tidigt, så då bestämde jag mig för att fota lite. Detta blev resultatet... Vad tycks ?

 

 


Sista november

Godmorgon.. Hoppas att ni har sovit gott :)

Mommy's little orchid


F5

För er som inte ser den nya designen, tryck på F5 :D

Nytt i Alicia's garderob


Ombyggnation

Om bloggen ser konstig ut för er för tillfället så är det för att jag håller på att göra om här inne ;) förhoppningsvis så ska det vara klart snart ;)

Kram på er

Saffransbröd/Lussebullar :)

Om någon är sugen på receptet till "kakan" längst ner, hojta till så slänger jag upp det :)


Alicia vänder sig


Buzzador och Bambino

Som ni vet så är jag en buzzador, och nu senast så har vi fått möjligheten att prova bambinos nya nappar :) Och jag måste säga att dom var himla fina :) Dom som Alicia provat är vita med ett blått litet moln på, jätte fina, dom finns även med andra färger & mönster och som vissa av er kanske vet så är dom designade utav Karin Mannerstål ( känd från bla "Äntligen Hemma" )
Vad jag tror så passar dom som vi provat (0-6 månader) bäst som första napp då den väger väldigt lite & sugdelen är väligt mjuk.

Såhär beskriver bambino nappen på sin hemsida: (bambino-mam.se)

En anatomiskt utformad sugnapp.

BESKRIVNING
Bambinos anatomiska sugnapp har en sköld med mjukt rundad kant som inte skaver mot huden och med stora hål som låter luften cirkulera mellan nappen och huden. Ringen gör nappen lätt att greppa och fästa i napphållare. Den låga vikten gör att nappen lättare stannar i munnen.


Latex (Naturgummi) är ett mjukt och formbart natur-material. Latex är mer bittåligt än silikon, och mjukt och skönt för barnet att suga på. Latex förändras med tiden, och åldringsprocessen kan påskyndas av värme och solljus.

Silikon är ett syntetiskt material som inte förändras, men som däremot är känsligare för vassa små tänder. Inga nappar klarar dock ett medvetet tuggande och bitande - då är det nog en bitring som behövs!

PRODUKTFAKTA
Sugdel: silikon eller latex.

Sköld och ring: polypropylen.

Alicia provar en utav Bambinos nappar ;)


Någon som vill prova nappen ? i sånna fall så har jag flera stycken kvar ^^,

Saffransbak

Nu har det varit dåligt med uppdatering igen, mne igår var vi i stan hela dagen och eftermiddagen, så när vi kom hem var jag helt slut, nu tänkte jag sätta igång & baka lite lussebullar eller saffransbröd som vissa kallar det, jag tänkte även slå till på en en annan slags saffransbulle, med mandelmassa i ;)



Imorgon är det äntligen första advent :) Mysigt måste jag säga ^^,

Alicia ♥


En frustrerad tjej i babygymmet :D


Igår efter babymassagen



Här är Alicia och hennes kompisar ^^,
Det roliga är att Alicia är kusin med Melker, & Kevin är oxå kusin med Melker! Vad blir Alicia & Kevin då? Är det möjligtvis det som kallas tremänning? haha :D Någon som vet?

Kyrkis

Nu ska vi iväg på Öppnaförskolan, och vilket snö oväder det är ute då :S Men men vad gör väl det? ;) Hörs lite senare :) Kram på er

Godmorgon

Om en timma ska vi vara på babymassagen :) Det är första gången så det ska bli spännande :) Får se om mitt lilla monster har planerat att ligga still bara :p hihi! Efter massagen så åker vi förmodligen till stan och handlar lite mat, så vi får höras efteråt :D


PS, idag släpps kollektionen "Lanvin for H&M" för er som missat det, tyvär så går det inte att komma in på H&M's hemsida :p det är fullt....

Vecka 47

Måndag: Hemma dag
Tisdag:
Baby massagen börjar, Storhandling
Onsdag:
Öppna förskolan/Babyrutmik
Torsdag:
Baby bad
Fredag:
Möjligtvis stan med Alicias farmor & kika på lite julklappar
Lördag:
Baka adventsfika
Söndag:
Julpynta & adventsfika, hälsa på syster Linda som fyller år :)

Kalas bilder












Hemma.

Nu har vi kommit hem från kalaset, vi stannade även kvar för lite middag :) Bilder togs och kommer upp inom kort, nu ska vi varva ner framför teven, om en timma börjar Ensam mamma söker - missa inte det ;) Kram, vi hörs imorgon, då ska jag berätta om en nyhet ;)

Nu ska vi...

straxt på kalas hemma hos den här lilla prinsessan.

(Det är Alicias kusin Izabelle som har fyllt år & nu ska ha kalas för sina kompisar hihi)


Bambino napp ? :)

Någon som vill testa bambinos nya nappar? jag har några kvar i sånna fall! :) Lämna eran adress i kommentarsfältet eller mejla mig på [email protected]. så skickar jag nappen imorgon :) Kram

Fredagsmys med familjen

Nu ska vi mysa med chips,dipp,godis & fanta (för en gångs skull, brukar alltid lyckas bli cola annars :p haha)
Senare ikväll så ska vi väl kika på idol, men nu så ska vi kika på Tre kronor :D haha ;) nostalgi måste jag säga.Hoppas att ni får en mysig kväll. Hej så länge, Kram

Våran sötfia ♥

 


Allting kommer bli bra till slut...


Gullungar det finns.

Detta fick jag skickat till mig på Facebook häromdagen :D

Emilia: Förut hade jag en dagisfröken som hette Emma. Hon var min bästa fröken. Hon gjorde till och med pepparkakshus när det var vinter. Emma är ganska pysslig.

Förstår ni hur varm jag vart i hjärtat ? vad underbart det är när barn kommer ihåg en trots att det var nästan 2 år sen jag flyttade ifrån Eskilstuna .. fina fina Emilia <3

Uppdatering om läget

Oj så mycket som har hänt den senaste tiden ;) Vi har haft fullt upp med dop planering, dop, och fars dag bla :) Lill tjejen växer så att det knakar och hon har redan hunnit blivit 3 & ½ månad, vart tar tiden vägen igentligen? Nu har vi precis kommit hem efter ett första besök på babyrytmiken :) Det var trevligt måste jag säga, dock är Alicia yngst, dom andra barnen är väl runt ca 8 månader, så det var juh lite synd, men inte gör det något heller :p Imorgon ska vi som vanligt gå & bada & den här gången så är M ledig så han ska följa med ^^, ska bli super mysigt tycker jag! Bilder från dopet kommer upp, måste bara lägga in dom i datorn & sådär bara, men jag kan säga att det vart ett riktigt lckat dop, super fint var det & alla som betyder något var där :)

Hoppas ni mår bra allihopa.. Kram från oss <3

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut ♥

Idag för exakt 8 år sen så vart jag tillsammans med en kille, han var 15 och jag var 14, vi hade under två veckors tid lärt känna varandra och jag var super kär, jag hade aldrig kännt så för någon annan kille innnan, inte alls på samma sätt som nu, det här var något speciellt, det visste jag redan från början! Ingen annan människa i hela världen kunde få mig att känna mig så trygg som han, han var den finaste killen jag nånsin träffat!
Jag föll pladask, och här står vi nu idag! Åtta år senare . . .



(En bild från förr kommer upp när jag har lite tid över ^^,)

3 månader idag 061110 :)




RSS 2.0