Testing Testing

Som vissa av er som följer oss på instagram (emmaaas heter vi där) kanske såg så är Alicia inne i någon jätte jobbig period, hon är jätte mammig samtidigt som hon testar mig för fullt. Jag känner knappt igen henne. Hon gråter så fort vi ska gå till dagis och så fort jag hämtar henne så blir hon jätte gnällig och "klängig" trots att det gått bra på dagen. Maten ska vi inte ens prata om, det blir en dispyt varje gång och hon vill inte ha. Och äter hon så ska man helst mata(?) henne. Hon verkar även tro att jag ska lämna henne så såfort hon inte ser mig så kan hon börja gråta hysteriskt. Idag när vi var på ÖF så trodde jag nästan att jag skulle bli tokig tillslut :( Och det är ju inte det lättaste när man även har en liten att ta hand om samtidigt! Inte för att jag har trott att det ska vara det lättaste att vara mamma till två barn alla gånger, men det är så svårt när man inte vet hur man ska hantera det hela.

Någon som har en tvååring som känner igen sig därute? Tacksam för svar och råd :)


Missoni for Lindex

Lyckades klicka hem tre plagg ifrån Missonis barnkollektion imorse. Dock vart det inget till mig (hade spanat in en halsduk, ett par ballerina och en tröja) då allt redan var slutsålt vid 07 när jag var in.. Var det någon utav er som lyckades köpa er nåt fint? :)


Vackraste barnen i hela världen

Åh älskade ungar. Meningen med livet. Ni är det bästa som nånsin hänt mig.


Hunkydory

Mitt senaste köp ifrån underbara märket Hunkydory :)


Släktträff

Förra helgen var vi iväg till Upplandsväsby på släktträff :) Det var släkt på M's sida och vi var ca 25 st, jätte trevligt och massor med god mat och fika. Solen strålade och det var riktigt varmt. Vi hade även lite 5 kamp och på kvällen badade alla barnen i utomhus jacuzzin :) Jätte lyxigt med en sån på baksidan, en sån SKA jag ha när vi köpt hus ;)


6 månaders prins

Idag 14/9 blev världens finaste kille 6 månader, kan inte förstå att du redan blivit ett halvår. Tiden har gått så fort. Mammas lilla prins <3 Älskar dig så hjärtat värker.
RSS 2.0