Yesterday

Igår tog jag med mig lill tjejen och gick & hälsade på Malin (tjejen som jag är kontaktperson åt).Det var riktigt kyligt ute & det blåste riktiga höstvindar :D Så då åkte nya mössan ifrån H&M på ;) Påtal om H&M ska ni få se vad Alicia har fått av Farmor & Farfar :) Men det får bli lite senare ;)


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja det är nog munnen och ögonen som du säger :) hon är jättesöt iaf. Jag är conversegalning så klart att min unge ska ha det med ;) du får köpa ett par till alicia ^^



Såg att du vill jobba som behandlingsassistent :) hade jag gärna jobbat som med. Eller socionom för att min familj är fosterfamilj så att alla mina fostersyskon är fd missbrukare. Lång utbildning bara!

2010-09-26 @ 12:10:07
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Lina

Kanske bättre att köpa skor som hon ska ha till våren då fast det blir väll ändå utan hård sula för det finns inte att köpa i sverige i så små storlekar iaf :( har sett en del i 18 t.om på tradera med riktig sula. Dom är mycket snyggare än babyvarianten ;)



Låter ju asbra med behandlingsassistent utbildningen :) tycker jag du helt klart ska köra på. Jag letar också någon kortare utbildning för att om jag lyckas bli gravid snart så kommer jag nog inte ha ork att fortsätta efter några års uppehåll mitt i studierna.



Tycker det är superbra av mina föräldrar att ta in fosterbarn :) min mamma var ändå bara 30 tror jag när vi tog in första och hon är bara 10 år yngre än mamma. Sen var vi stödfamilj åt några småbarn med som hade ensamstående föräldrar så att dom kunde få lite egentid. Det tyckte jag var skitkul när jag var liten för att jag har alltid älskat barn. Nu har dom däremot inga boende hos sig för att dom jobbar 7 dagar i veckan :(

Kram

2010-09-26 @ 12:48:33
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Helen

aha, :) Vi ska ha i en lokal brevid kyrkan, sockenstugan kallas den för, man går alltid dit och fikar efteråt. Kyrkan ligger på en liten ort som heter Arbrå, blev inte i bollnäs kyrka för de känns för stort. Ville ha där i arbrå för ljusnan rinner där bakom så är grymt vackert, hoppas de hunnit komma snö också :) Blir runt 60 pers så blir lite för litet att ha fikat i huset även om vårt hus är stort :) hur många blir ni? kraam

2010-09-26 @ 13:39:21
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Saara ♥ Mamma Till Linnéa ♥

Tack så mycket :)



öppna Förskola kan du gå på redan nu :)

Linnéa verkligen älskar det. Det är verkligen super roligt för barnen :)

Linnéa är alltid så himla glad när vi träffas alla mammor och barn :)



hur har eran helg varit?



Kram

2010-09-26 @ 18:56:57
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Postat av: Ida & William

Förstår dig, finns så mycket fördomsfulla människor tyvärr. Man blir inte en sämre människa av sina misstag, man blir bara bättre när man lär sig! :-)



Haha ja vi bråkas lite, så därför funderar vi på att köpa en till och ha en på varje sida :P haha men det får bli senare. jag trivs i soffan och får sno åt mig schäslongen när han jobbar!

Kramar

2010-09-26 @ 20:33:42
URL: http://gbgida.blogg.se/
Postat av: Emma Siljeholm - mamma till Noelle

förlåt gumman! paketet postades inte förrns igår, så lär ju komma i morgon eller på tisdag? har varit massor här hemma, du försår säkert:) du vet ju hur det är med en liten allt får inte plats i huvet:) hoppas du mår bra!!



kramis

2010-09-26 @ 23:25:41
URL: http://emmasiljeholm.blogg.se/
Postat av: Mamma till Nim ♥

Hej gumman



Jajjamen, bild kommer inom kort :)

Tar bara lite tid innan färgen lägger sig ordentligt :)



Äsch skit i vad folk säger. Men starkt att du skrev det. Får man fråga lite? Eller är det känsligt ämne?



Sov gott, Kramis

2010-09-26 @ 23:28:12
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Vad fina ni är! :)

Roligt att jobba som kontakt person, själv är jag avlösare åt mina föräldrar till min syster som har Downs syndrom. Är du utbildad inom detta? undrar eftersom jag funderar på att utbilda mig för att jobba mera med handikappade eller utvecklingsstörda.



Kram på er.

2010-09-27 @ 01:43:01
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Jannika

söt bild på dig!:)

2010-09-27 @ 10:28:20
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Jannika

söt bild på dig!:)

2010-09-27 @ 10:28:21
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Sandra Ackefjord ♥

Det är jue svinkallt ute :(

2010-09-27 @ 20:29:17
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0