Idag börjar min detox vecka ;)

110530_064153 (MMS)

Idag börjar min detox vecka ;)


Äntligen snart hemma! Måste nästan lägga m...

110529_223952 (MMS)

Äntligen snart hemma! Måste nästan lägga mig direkt då jag ska upp och jobba förmiddag imorgon! Hoppas alla ni underbara mammor har haft en bra morsdag och att ni fått den uppskattningen ni är värda! :)


Sitter i bilen påväg in till jobbet! Det h...

110529_143214 (MMS)

Sitter i bilen påväg in till jobbet! Det har varit en fullspäckad dag hitils, konfirmation kl 11 ute i vendel, sedan hem och fika med släkten och sen var det bara att dra på sig arbetskläderna och åka! Jobbar stängning idag (15-21:15) Mår lite halvrisigt idag efter att ha vart ute och "firat" Örbyhusdagen igår ;) Dock vart det skapligt tidig hemgång!


En super nyttig smoothie

2 portioner nyttig smoothie:
2 dl frysta blåbär.
1 banan.
Några frysta jordgubbar.
2 msk torkade gojjibär.
4 dl sojamjölk.
ev 3tsk flytande honug som sötning.



Tina de frysta bären lite grann i micron, mixa sedan alla ingredienser i en mixer.



Klart, en super god och riktigt nyttig smoothie, denna skulle Anna skipper älska ;)


Hemklickat


TÄVLING i sammarbete med Personligalmanacka.se


" Jag är med och tävlar om ett presentkort ifrån personligalmanacka.se hos Emma - Mamma till Alicia ♥ "

TÄVLINGSREGLER
1: Lägg upp bild och undertext i ett inlägg på din blogg ( Glöm inte att lämna länken i en kommentar & att kolla så att länkarna i texten funkar )
2: Motivera varför JUST du är i behov utav en personligalmanacka ( Bästa motiveringen vinner )
3: Glöm inte att lämna din mejladress, vinnaren kontaktas via Mejl.

Sötungen ♥









© Foto: Sofia Backlund

"Min hemlighet

Haha ser att ni är några stycken som undrade om "min hemlighet" var att jag är gravid haha :D Men där har ni helt fel, jag drack juh vin senast i Lördags så Nej jag är inte gravid haha ;) Men från och med idag kan ni hitta en artikel med mig och Alicia i tidningen AMELIA BABY, ni hittar oss på sidan 43 ;)



Mer om det en annan gång :)

Idag är det dags ;)

Idag kommer nånting särskillt att hända ;) Nånting som jag länge gått och väntat på att få visa och berätta för er :D Ni kan juh fundera vad det kan vara medans jag är på jobbet och sliter hehe ;)


Avslutning med Öppnaförskolan

Vi började med att åka till Österbybruk, där väntade rundtur i smedjan med alla mammor och barn.



Alicia nyvaken och mätt efter lite smoothie i vagnen.




Mammornas fika ;)





Underbara Sibylle, världens snällaste människa, får paket och många hejdå - kramar, hon ska nämligen flytta hem till Österriket igen :(



Sibylle & Alicia :)



Efter träffen var slut så gjorde vi några ärenden, bla inne på banken. Efter det blev det ett besök hemma hos Alicias Moster Linda som var hemma med hennes kusin Fabian 4 månader :)

En Lördagskväll

En underbart trevlig Lördagskväll med två härliga vänner, lite picnic och några glas vin (Lägg även till massa mygg, ett stort gammalt träd och en utskällning utav en sur tant haha, tjejsnack, festplaner, döda grävlingar, tutande bilar, ett dansband utalat på finsk svenska, en kille som fick klättra in genom ett fönster pga en låst port och glömda nycklar och tillslut två glada tjejer på cykel som höll på att bli halvt påkörda hihi) En toppen kväll med tjejerna helt enkelt ;)


























Dagens middag

Lax med fetaost "täcke", ungnsstekt Paprika & Zuccini, Coscos, Citron dipp & sallad.




Utveckling

Alicia blir juh bara större och större och utveckligen är juh helt fantastisk :)

För några veckor sen så lärde hon sig att vinka och att pussas när man säger "kan mamma få en puss" hihi så jäkla söt så man dör ^^,

Och hon kan säga tack tack, häromdagen när hon väckte mig så pekade hon på mitt öga och sa " Öö ga" hehe. Förstår ni att jag piggnade till snabbt hehe ;) Ja det finns många saker som hon faktiskt kan säga nu, hon är expert på att härmas, tex när bebisar är ledsna så försöker hon härma ljudet som dem gör haha. Sötfian.

Och i Fredags så lärde hon sig att klappa händerna, så nu när man säger: Kan du klappa händerna ? så gör hon det :) Våran duktiga tjej. Och så fort det kommer musik av något slag eller när man sjunger så börjar hon "dansa" på sitt lilla vis hehe. Hon lixom gungar :D Och hon står själv jätte ofta nu. Och när hon hittar en hårborste så tar hon den mot sitt hår och försöker borsta ! Såå härlig hon är våran lilla tjej.

Och förra veckan så kom hennes tredje tand fram :) Så nu borstar vi för fullt morgon och kväll !

Pepsodent white now

 

Nu har jag via buzzador fått testa tandkrämen Pepsodent white now och tandborsten white system. Som dem flesta tjejer så gillar juh jag allt som har med utseende och liknande att göra så den här kampanjen har passat mig perfekt :) Så vad tyckte jag då ? Jag tycker att pepsodent white now är en perfekt vardagslyx för en mamma som mig som varken har pengarna eller tiden att gå och göra en tandblekning hos tandläkaren. Den är enligt mig absolut värd pengarna och jag att kunna köpa denna tandkräm även i framtiden. Har inte ni provat den än så tycker jag att ni ska göra det ;)


Några bilder

Några bilder på mitt lilla socker ♥ ifrån dem senaste dagarna.



















De fem nedersta bilderna är tagna idag !

Lite nytt

Idag har Alicia fått lite presenter ifrån hennes Farmor som hade varit i storstaden och shoppat lite så det får ni bild på här, även på lite smått som jag handlat för ett bra tag sen till skruttan, lyckades även få med bild på strumporna som jag köpte till mig själv hehe ;)

Det här underbara setet har jag länge spanat på åt Alicia, idag kom hennes Farmor med det till henne :) Förstå så glad jag blev ^^,



Två pack strumpor som hon också fick utav farmor sin.




Sockersöta strumbyxor med "ankstjärt" som jag köpte för ett tag sen, & 7 pack strumpor till mamsen.



Och denna bedårande solhatt som jag älskar, hon har även en tillhörande dregglis/scarf som ni kanske skymtat på någon bild sen innan :)



Trött morsa

Idag är jag äntligen ledig :) Men jag är så sjukt trött :( Känns som att jag skulle kunna somna om jag bara satt och blundade en stund i soffan.. Snacka om att man inte är van att jobba och slita på det här sättet. Om en stund ska vi straxt åka och handla lite, ni vet blöjor, barnmat osv :) Jag lovar att försöka uppdatera er med lite bilder osv när vi kommit hem. Hej så länge :)

Jobb, jobb, jobb

Nu är jag äntligen hemma efter en dag med jobb och resande fram och tillbaka. Och jag måste bara säga Guuud så trött man blir av att jobba. Idag åkte jag hemmifrån kvart över tolv och nu har jag nyss klivit innanför dörren. All cred till alla som jobbar :p Nej ska jag kika på teve med min fina sambo :)

Sista kyrkisen

Idag har vi varit på sista babyrytmiken/öppna förskolan! Nästa vecka är det avslutning, och jag måste säga att det känns himla tråkigt nu när Alicia verkligen har börjat uppskatta det ordentligt :) Hon leker själv och med dem andra barnen, busar och har sig! Man ser att hon tycker att det är så roligt med musik och sång också, så mycket att hon inte kan sitta still en minut ens ;) haha ! Och sen fikat efter är juh också toppen, smörgås och frukt brukar alltid gå ner. Nu ska vi straxt åka till Tierp och handla lite, och kanske göra ett kort besök hemma hos Alicias farbror med familj, om dem är hemma. Jag har jobbat två dagar i rad nu ifall ni undrat varför det vart så dåligt med uppdaterin. Men mer om jobbet i ett annat inlägg :) Nu måste jag rusa ^^,


Då var man framme då ;) kl 10 börjar jag! ...

110516_094522 (MMS)

Då var man framme då ;) kl 10 börjar jag! Vi hörs senare! Puss och kram


Nu sitter jag på stadsbussen! I I H ! :D N...

110516_093143 (MMS)

Nu sitter jag på stadsbussen! I I H ! :D Nu är jag jätte nervös :S


Står och väntar på tåget mot stan! Första ...

110516_084059 (MMS)

Står och väntar på tåget mot stan! Första arbetsdagen på nya jobbet idag ! Jag är lite nervös men ni får följa med mig via mobilblogg tills jag kommit fram så känns det lite bättre ;) Min Mp3 vill inte funka heller :/ toppen!


Min nya favorit

Har verkligen fastnat för denna låten !


Dagens bestyr

Straxt kommer min fina vän Hanna hit :) Jag ska färga hennes utväxt :) Hon ska nämligen åka på Bandit rock kryssning ikväll, och då måste man juh vara lite extra fin ;) Efter det så ska jag väl tvätta lite, altså snacka om att det blir mycket tvätt när man är en barnfamilj, det känns som att vi alltid har tvätt, även när man har tvättat allt och lyckats hunnit vika allt så är tvättkorgen halvfull när kvällen är slut iallafall haha :D Och det värsta är att jag tror att jag bidrar med nästan mäst tvätt för att jag är en sån som byter kläder typ 3 gånger per dag haha :D

Vad gör ni idag ? Vi har grått & tråkigt väder här idag, hur har ni det med vädret ?

2 dagar kvar till jobb .. iih !

Jordgubbs thé, så otroligt gott :)

110513_084308 (MMS)

Jordgubbs thé, så otroligt gott :)


HUS

Åh vad jag vill köpa hus ! Jag tänker på det nästan varje dag. Jag önskar verkligen att Alicia hade möjligheten att växa upp i ett riktigt stort, fint hus som skulle bli hennes barndomshem, där hon kanske kommer att vilja flytta in med sin familj långt fram i tiden. Jag är trött på denna "dåliga" lägenhet, jag vill ha nånting eget. Och jag menar ett hus är verkligen något som är värt att "investera" pengar i. Ett hus där man kan och vill bo för rästen utav sitt liv!

Hittade några hus på hemnet som är så otroligt fina, men smakar det så kostar det ;) Ungefär så här ser mitt drömhus ut (vet att jag nämt något liknande i nåt tidigare inlägg men men.)









Förut var jag bombsäker på att jag ville bo i en enplansvilla, men jag la märke till nu att jag nästan bara kikar på hus liknande som ovan :)

Men hus som detta är också himla fina :)





Teve tips :)

Tänkte att jag skulle tipsa er om ett teve program som jag fastnat för :)


Varje vecka så handlar det om fyra nya "brudar", tänk er Halv åtta hos mig fast i bröllops form haha :) Jag älskar juh allt som har med bröllop att göra, mitt eget har jag väl planerat i mitt huvud i några år nu ;) hihi. Det är väl det ända som blir lite "tokigt" med detta program, för det blir juh lite konstigt när tre andra personer ska bedömma & betygsätta ens bröllop, eftersom alla har juh sin egen bild om hur ens perfekta bröllop ska se ut :)


Men det var iallafall ett litet tips till er, programmet går även att se i "programbiblioteket" för er som har Telia boxen :)

Välkommen "skyllt"

För några veckor sen när jag höll på och fixade iordning lite på tomten (förra året blev det inte mycket fix ute då jag var ganska så lagom gravid när vi flyttade in Maj så vi har lite att ta igen iår) så hittade jag en gammal tegelpanna i buskarna hehe, och som ni vet så älskar juh jag att hålla på och pyssla och jag tycker inte om att låta saker gå till spillo - man kan juh lixom göra nånting roligt utav det "nån gång" ;) Så jag tvättade av den gamla "pannan" och målade den vit, och skrev på den, sen så har vi sprayat den med lite lack så att den ska hålla i regnet. Så nu (eller ja sen ett tag tillbaka) står den och välkommnar folk hem till oss vid "grinden" :)





Och nu står det även en liten zinkkruka med en blomma i, och en "nyckelpiga" som jag målat utav en sten brevid :)

Har precis städat vårat sovrum, satte på n...

110512_190425 (MMS)

Har precis städat vårat sovrum, satte på nytt påslakan på mitt täcke men insåg precis att det andra likadana sitter på vårat "gäst-täcke" ;) jaha då var det bara att börja om igen då :p


En mammas värsta mardröm

Hittade denna artikel och jag måste nog säga att det här är en mammas värsta mardröm! Jag börjar nästan gråta bara av att se bilden, stackars stackars lilla flicka :'( Jag kan inte ens tänka mig hur ont det här måste ha gjort på denna lilla flickas kropp. Så många bitmärken & så många blåmärken.. ja jag finner nästan inga ord. Förstå också vilken ångest som förälder man måste ha ? Tänk att försöka övertala sitt barn att gå tillbaka till dagis efter det här, även om det nu är ett annat dagis, och att få denna flicka att lita på andra barn igen. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det här hade hänt min lilla Alicia, det är nästan så att jag vill gå in och pussa på henne där hon ligger där inne i sin säng och sover, bara för att. Och för att jag aldrig vill behöva uppleva detta och jag önskar ingen annan förälder eller barn detta.

Jag känner verkligen med den lilla flickan och hennes familj :( Och pojkens föräldrar också, detta är det sista man vill att ens barn ska utsätta ett annat barn för.


Ettåring blev biten på dagis – 35 gånger

LÄMNADES ENSAMMA PÅ DAGIS Den 14 månader gamla flickan blev biten på 35 ställen av en tvårårig pojke under vilostunden.
MALMÖ. Den ettåriga flickan blev biten på 35 ställen av en tvåårig pojke.
Hon blödde från ena kinden när personalen på dagiset upptäckte vad som hänt.
Den lilla flickans rygg är full av bitmärken. Hon har märken på båda kinderna och ena örat.
Bilden som flickans föräldrar tagit talar för sig själv.
– Läkaren som undersökte henne sa att han aldrig sett något liknande, säger flickans mamma.
Den 14 månader gamla flickan bets av en tvåårig pojke under en vilostund på ett dagis i Malmö i måndags. När personalen tittade till barnen upptäckte att den tvåårige pojken låg ovanpå flickan.

Lämnades ensamma
– Min dotter måste ha gallskrikit, säger mamman.
Barnen hade lämnats ensamma i ett rum när pojken bet flickan. Den övriga personalen var utomhus med de äldre barnen.
– Först sa man till mig att man tittat till barnen var femte minut. Nu säger de att de gjorde det var tionde minut, säger flickans mamma.
Händelsen är polisanmäld av rektorn Gunn Hanéll som är ansvarig för förskolan.

Berodde inte på personalbrist
Hon vill ha utrett om flickan blev biten på grund av att personalen gjort något fel.
Enligt Gunn Hanéll kan händelsen inte ha berott på personalbrist. Fyra personer är anställda på avdelningen, varav tre på heltid.
Men den bitna flickans mamma har hört att bara två i personalen var i tjänst när hennes flicka blev biten.
Och de var enligt reglerna båda tvungna att vara utomhus där det fanns nio barn.
Personalen har förbjudits att uttala sig för massmedia under tiden som utredningen pågår.
Mamman har tagit ledigt och är hemma med sin dotter i väntan på att hon ska placeras på ett annat dagis.


”Mina barn ska inte gå kvar”
– Jag vill inte ha mina barn på dagiset längre. Även min äldre dotter ska flyttas. Pojken som bet min dotter går kvar på daghemmet.
Enligt mamman har den tvåårige pojken attackerat andra barn tidigare.
– Men jag vill inte anklaga pojken och hans föräldrar. De har ju liksom jag lämnat sitt barn på dagiset i förvissningen om att han är trygg där.

Två härliga dagar

Åh vilka två underbara dagar vi har haft ^^, Vädret har varit strålande, riktig sommar värme :) Det ända negativa med det är väl att man inte riktigt vet vad man ska klä skruttan i, det får juh inte vara för varmt men samtidigt inte för "avklätt" då man inte vill att hon ska bränna sig. Hum, klurigt det där ;) Idag har vi cyklat med Alicia för första gången och jag tror faktiskt att hon gillade det :) Sötnosen, jag fick inga bilder på det då kameran har vart död i några dagar för att jag inte orkat ladda den hehe, men Alicias faster tog massa fina bilder ^^, Måste bara se till att lägga över dem på ett minne nästa gång vi är där! :)

Hoppas på toppen väder imorgon också så att man kan gå i shorts och linne hela dagen imorn igen :)

Våran Valborg - i bilder

Här kommer bilderna ifrån Valborg, en aning sent men vad gör väl det ;)

På förmiddagen så var juh vi iväg & firade Alicias näst äldsta kusin som fyllde år :) Inslagningen har jag stått för själv ^^, det gäller att vara lite kreativ :)



Alicia & nakenfisen till höger är hennes kusin Melker ^^,



Alicias kusin Fabian ^^,



Älskade Öregrund, fint men otroligt kallt var det !






Jag & Skruttan när vi väntade på maten.



Äta på fingrarna är minst lika smaskigt ;)




Maten - som tyvär såg godare ut än var den egenligen var :/




Min stora älskling :)




Här åt vi :) På Briggen!



Vi två.



Familje foto :)



Den här ynka brasan var den ända vi lyckades se på Sista april, om man inte räknar med grannarnas brasa som vi såg tvärsöver gatan när vi kom hem haha :)



När vi lagt lill tjejen så myste vi till det lite med massa ljus :) Det blev en suddig bild men det var för att jag skulle få med den härliga stämningen hihi.



Så slog vi på stort & drack lite mosérande & tog oss varsin hjortron båt haha :D



Det var våran Valborg det :) Lugn och sansad och super trevlig! :)

Triss i damer

Tre bilder på mig och skruttan, tagna nån utav alla gånger vi vart i stan den senaste tiden :p Bilderna skulle igentligen komma upp igår men jag hade någon fel på min uppladdning, någon mer som hade detta problem igår kväll ?






Sitter ute och solar lite, man får juh pas...

110508_121903 (MMS)

Sitter ute och solar lite, man får juh passa på medans det är lite värme :) Alicia sover i vagnen och jag har kollat igenom mitt schema lite! Det börjar dra ihop sig,idag är det bara 8 dagar kvar tills jag ska börja på nya jobbet! Nervositeten börjar infinna sig lite smått ;)


Svar på Signes kommentar

Signe om Jag har fått paket: Jag måste säga att jag till 100% diggar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

Svar: Hej Signe! Va roligt att du gillar bloggen :) Alltid kul med sådana kommentarer :) Tyvär hade du ingen blogg adress vad jag kunde hitta så jag svarar här istället :) Vad jag vet så är det ingen annan som har haft problem med att lägga till mig via bloglovin. Testa den här länken igen: http://www.bloglovin.com/blog/1440740/emmaochmatte?claim=g9k9hus2n22

Hoppas att det ska funka, säg gärna till igen annars så får jag försöka fixa det.

Är ni fler som inte kan lägga till mig ?

Sjärnstudio hos Babyproffsen

Imorgon är stjärnstudio på plats på babyproffsen i Uppsala. Funderar på om jag och Alicia ska ta tåget in i morgon :) Vi har juh tänkt så länge att ta "riktiga" foton på henne men det har aldrig blivit av tyvär :/ Men nu så såg jag även att fotograferingen är GRATIS, sen så får man hem alla bilder och så kan man bestämma sig i lugn och ro för vilka bilder man vill ha och så betalar man "bara" för dem :) Låter juh faktiskt ganska så bra eller hur ? :D Frågan är bara vad dem kostar sen, hittade inga priser på deras hemsida :p

Någon utav er som kanske vet ? :)

Nej nu måste jag snart krypa i säng ^^,

9 månader i magen - 9 månader utanför ♥

När dem här bilderna togs så var jag ganska så less på att vara gravid & på den stora magen, och vi ska inte tala om hur less jag var på all vätska som jag hade samlat på mig.. ja ni ser juh själva hur svälld jag var av allt vatten i ansiktet, känner knappt igen mig själv haha. Här hoppades både jag & M på att det skulle vara dem sista magbilderna innan förlossningen skulle sätta igång & det var dags att möta våran lilla bebis som så länge bott i min mage. Men det skulle visa sig att vi skulle få vänta ett tag till, hela 10 dagar, 10 dagar som kändes som en hel evighet. Idag springer 10 dagar förbi som ingenting, då kändes det som att dem där sista 10 dagarna var längre än hela min graviditet tillsammans. Vi brukar idag ofta prata om hur kändes när man gick där på slutet och väntade på att hon skulle komma, hur hon skulle se ut, hur hon skulle dofta, vem hon skulle vara lik, och ifall det verkligen var en riktig bebis där inne, och om det verkligen skulle vara en liten tjej som det var sagt :) ♥






Och när hon väl valde att komma till oss i vecka 41 + 3 så förändrades våra liv föralltid. Nu skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne, jag är inte hel när hon inte är i min närhet! Våran älskade unge ♥ Det finaste jag nånsin skådat! Kan inte förstå att hon varit hos oss i hela 9 månader idag. Våran stora lilla bebis! Hon kommer alltid att vara min lilla plutt. Tiden rusar förbi och aldrig i hela mitt liv så har dagarna gått så fort som dem gör nu. Nu är det absolut ingen liten bebis vi har här hemma, det var det länge sen vi hade, nu har vi en liten stor tjej som utvecklas för fullt och som kan så otroligt mycket. Mamma älskar dig finaste, underbaraste Alicia ♥



Den här bilden är tagen idag innan vi gick hem till Alicias Farmor :)

Fredag den 6/5

Igår färgade jag mitt hår.. igen haha :) Men den här gången fick jag iallafall ordning på det och det vart faktiskt bra :) Så nu är jag nästan helt nöjd ;) Idag har vi vart hemma hos Alicias Farmor hela förmiddagen, vi har busat, lekt och fikat :) Om en stund så ska vi åka och köpa en cykel hjälm åt Alicia och idag har hon fått en cykelsadel som ska sitta på Farmors cykel, då vi inte har någon cykel haha :D Plus att när dem åker till båten i sommar så kommer vi att kunna använda cykeln varje dag :) Så det blir nog toppen ^^,

Idag blir lill hjärtat 9 månader ^^,

Dagens Outfit 110426

En dagens som aldrig han komma upp på rätt dag :p



Mamma:
Diadem: Cubus.
Örhängen: H&M.
T-shirt: Gina tricot.
Lack leggings: Bikbok.
Skor: "Skopunkten"
.



Alicia:
Napp: Esska.
Scarf/dregglis: Kappahl.
Tröja/tunika: H&M.
Leggings: H&M.
Strumpor: H&M.

Toys Toys Toys

När vi var till Åland så hittade vi en leksaksaffär med massa skoj. Detta fick följa med hem till Sessan. Jätte roliga klossar i olika färger & former ifrån Micki & en söt marackas som Alicia brukar "spela" med :)


Tävling hos Janni & Emilia :)



Jag & Alicia är med och tävlar hos Janni & Emilia om denna underbara & personliga mössa ifrån duktiga Therese som syr allting själv. Tävlingen avslutas den 11 Maj så om ni också vill vara med så klicka er bara in hos Janni via länken här lite längre upp :)

Alicia kan stå utan stöd :)

Idag den 4/5 - 11 klockan 17:15, hehe,  när vi var hemma hos Alicias gudmor för att fira henne (hon fyller nämligen år i morgon) och hennes lillebror ;) reste Alicia sig upp ifrån sittande, helt själv utan stöd :) Mitt framför ögonen på en chockad mamma som inte fattade nånting :D Helt plötsligt så stog hon upp framför mig, och det var en lång stund också ^^, Jag vart så chockad och glad att det kom lite glädje tårar :) Man blir juh bara för stolt :) Så otroligt roligt att se hur hon utvecklas hela tiden , om några dagar blir hon hela 9 månader, lill skruttan - som inte är så liten längre!

Mitt stackars hår upd

Det kanske går att lösa mitt problem trots allt :) Så nu känns det endå lite bättre, jag slipper kanske gå i keps resten av denna månad ;) hehe. Alexandra rekomenderade en mörk beige blond färg som jag ska se till att köpa imorgon så kommer det förmodligen att bli bättre, sen när jag fått pengar så får jag lägga i massa ljusa slingor osv i det :) Jag hoppas verkligen att det går att rädda mitt stackars hår.


Åh jag känner lite ångest idag då jag struntade i att gå på öppna förskolan/kyrkis med Alicia för att jag inte ville visa upp mitt hår, men jag ska åtgälda henne med att gå och bada imorgon trots hur jag ser ut i skallen, vad gör man inte för sin underbara tjej ;) hehe

Mitt stackars hår

Åh jag är så arg på mig själv, jag har förstört mitt hår :( Jag hittade en blogg där en tjej visade alla gånger hon färgat sitt hår ifrån ljust till mörkt, mörkt till ljust, ja ni fattar. Så tänkte jag att eftersom jag inte hade råd att gå till frisören och färga den här månaden och jag snart ska börja jobba på ett nytt jobb så tänkte jag att jag gör som hon hade gjort, själv här hemma. Så jag köpte blekning, och två andra färger för att kunna ljusa upp mitt hår. Men tror ni att det gick på mig ? Jag ser hemsk ut och jag skäms så mycket att jag inte vill gå utanför dörren :( Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Fick ett råd utav min kära vän som är frisör att färga håret i någon mellanbrun färg, men det känns så tråkigt att gå tillbaka till brunt nu när jag har blekt och allt, men det är kanske det ända jag kan göra för att fixa till det här :( Så nu kommer jag snart vara uppe i samma summa som det skulle kanske att ha kostat hos frisören. Och jag som tänkt boka tid för en klippning också, men jag tänker knappast gå dit såhär. Nej jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag ser hemsk ut :(

Världens sötaste unge <3

Jag dör lite när jag ser dem här bilderna ^^, såå söt !




Min personliga almanacka :)

Ja som vissa av er "lyckades" se så var det en almanacka i paketet jag fick hem igår, trodde inte det skulle synas så tydligt på bilden för det syndes knappt via mobilen när jag gjorde inlägget där hehe ;) Iallafall, jag ÄLSKAR min nya almanacka och det var verkligen super kul att göra den själv.

Är ni också sugna på en ? Inom kort kommer det upp en tävling i sammarbete med Personligalmanacka.se :)





Håll utkik :D

Jag har fått paket :) Är ni nyfikna på vad...

110502_132849 (MMS)

Jag har fått paket :) Är ni nyfikna på vad det är ? Då får ni kika in igen lite senare ;) hihi




RSS 2.0