Hittade den här mjölkkannan på jobbet för ...

img_5176 (MMS)

Hittade den här mjölkkannan på jobbet för 19:95, rena kapet juh    ^^, Så den får följa med mig hem ;)


Slut !

Har jobbat idag, klev upp 6 imorse :( jobbade till fyra, trodde att jag skulle somna i kassan nästan :/ hade tur och fick skjuss hem utav syster Anna med fam ! Kom hem, bytte om och så gick vi ner till Gullans för att käka :) träffade på lite folk också, alltid trevligt! Sen gick vi hem , började kolla på skattkammarplaneten på tv, sen nyss cyklade jag en snabbis med Alfons och nu tänkte jag kolla på dokumentären " Livet i livmodern " hehe del 1 på kanal Axsess tv för er som vill se :) sen ska jag sova ! Är helt slut som människa ! Usch ! Hörs imorgon

M U M S !

Jag VET att det här kanske inte ser så särskillt gott ut ! Men jag lovar att det smakar helt underbart. M älskade det :) Alicia gillade det också :) Fast hon fick det tillsammans med macaroner istället för hårdbröd :p

Vågar ni prova ? ;)









Ett tips: Det blir ännu godare med lite örtsallt på ^^,

Fler bilder från igår

( Tidsinställt )

Alicia kan massor helt plötsligt :D Helt plötsligt så satt hon på denna stolen :)



Sen så fick hon tag på en mugg och skulle dricka :p



Fler bus bilder på skruttan ock kusin Izabelle ♥




Lite bilder från igår

( Tidsinställt )

Igår gick jag, Alicia och Alfons hem till min syster Anna med familj ! Vi hade jätte mysigt och småttingarna lekte så fint ^^, Sötnosarna ♥















Jag har fixat så att det kommer upp fler bilder åt er senare idag medans jag ändå är på jobbet !


Alicia och kusin Izabelle ♥


Frukostmys


Provar en Ellas morgonmums till frukost :)






Smörgås med skinka är gott !




Mitt favorit thé (Lipton - jordgubb), med mjölk och honung, i min favorit mugg som jag fick på Morsdag :)



Sen fick Alicia lite mandarin.





Världens godaste juice - ekologisk färskpressad äppeljuice !



Nytt till min i Phone :)

Titta vad min andra bebis har fått ^^, Ett läder fodral :) Super bra och jätte snyggt är det ! Vill du också ha ett till din telefon ? Lämna en kommentar ;)





Upd: Mått anpassad efter i Phone 4 !

Hearts in the air ♥


Vardagslyx

Härom kvällen slängde M ihop lite "nyttiga" muffins till oss, innehåller inget vetemjöl och bara pyttelite rörsocker! Och så gjorde han super god äkta varmchoklad, även den med endast lite rörsocker. Och sen lite vispgrädde ovan på ^^, Super gott, detta åt vi framför en utav alla Maria Wern filmer som vi kikat på, på senaste tiden. Riktigt bra filmer som rekomenderas starkt :)


Dags att synda lite igen ;) passar på att ...

img_2381 (MMS)

Dags att synda lite igen ;) passar på att ta en glass på jobbet innan jag går till bussen :)


Höstkläder åt skruttan !

Här är det jag & Alicia kom hem ifrån stan med (jag som hade köpstopp sen Ullared hihi). Massa fina höstkläder ^^, Jag älskar verkligen höstkläder, både till barn och vuxna, kanske för att jag tycker att just hösten är en sån mysig årstid.












Nytt ifrån Myrra

( Tidsinställt )

Detta fick jag med mig hem ifrån Myrra igår :) Dem hade 25 % på hela sortimentet så då var jag bara tvungen att köpa lite grann hihi ;)

Doftpåsen luktar underbart, den står nu i hallen, dörrskylten har jag hängt upp, och "stålhjärtat" hänger över byrån i hallen och det lilla hjärtat med texten "Lycka" hänger i Alicias rum. Älskar sånt här ^^,




Tjejmyset fortsatte ;)

Igår hade jag och Alicia ännu en tjejdag ^^, Först så gick vi och träffade min kontakttjej på hennes boende, min fina Amanda (Alicia´s gudmor) jobbade även så vi fick samtidigt mysa lite med henne på samma gång :) Och eftersom M har varit lite krasslig så passade jag & Alicia på att ta en mamma & dotter shopping på stan ;) Såå mysigt ! På tåget hem så charmade Alicia hela tåget tror jag haha :D Hon skulle säga Hej till alla, ge släng pussar, visa sina fina tänder osv.. hihi sötfian ♥

Ni ska få se vad vi köpte sen också såklart ;)










Fick syn på den fina fontänen :)





Jätte spännande att få känna lite också ;)



I morse !

Två blider från i morse innan jag åkte till jobbet :) Ny duschad liten söt tjej.. Såå underbar.

Härligt att min överarm såg abnormt stor ut på denna bild ;)




Bustjejen ♥

( Tidsinställt )








Mera nytt till Alicias rum

För ett tag sen när vi var till IKEA så fick Alicia två nya "lådor" till hennes hylla som hon har i sitt rum, innan hade hon som ni ser på översta bilden, två vita korgar, för det första så var dem lite för små, för det andra så vart det alldeles för mycket vitt då hon har vita väggar, och en vit bänk. Tyckte att det vart mycket mera praktiskt och mycket finare med dessa rosa lådor ! Så jag är nöjd ;)




Jag och Alicia åker tåg :)

img_7794 (MMS)

Jag och Alicia åker tåg :)


Vimpel till Alicias rum

Nu har Alicia fått en vimpel till sitt rum :) Det blev ganska stor skillnad på den annars ganska tomma väggen. Måste säga att jag är ganska så nöjd ;) Jag "slängde" nämligen ihop denna igår kväll :D Jag älskar verkligen att pyssla ^^,






Våran tjejdag ♥

Igår när Pappa M var borta i Västerås med sin bror så hade jag och Alicia lite egen tid :) Det var faktiskt ett tag sen vi var bara hon och jag, eftersom att jag har jobbat och när jag har varit ledig så har vi juh självklart gjort nånting tillsammans hela lilla familjen :) Så vi lekte och busade massor här hemma, sen gick vi till affären och handlade lite och det tyckte Alicia var toppen ^^, efter det så satt vi på en bänk utanför Ica och mös lite i blåsten :p Sen gick vi hem och busade ännu mera, och sen så kom Alicias Farbror´s sambo & deras lilla dotter hit, jag lagade nyttiga pannkakor till oss och sen kom killarna hem och då fikade vi lite :) En super mysig dag helt enkelt :)

Söttjejen i hennes fina tygskor, ska visa er dem nån dag !



Alicia går runt inne på Ica med sin favorit i handen ^^,





Bustjejen ♥



Ellas går alltid ner ;)



Klart att man ska få prova lite piggelin när man har varit lite sjuk och hängig hihi. Första gången Alicia smakar piggelin faktiskt, då vi inte vill ge henne så mycket socker :) Ser ni den tjusiga fläcken på bodyn också ? Så kan det gå när man får äta själv ;) hihi.



Det är roligt att gå en bit och slippa få åka vagn ^^,


Tjejmys

Vi har tjejmys här hemma ! Jag och Alicia :) Uppdaterar er mer senare ;)

Ugglor i mossen

Jag gillar verkligen ugglor :) Dem är juh så härliga, speciellt dem här i retrostil ! Funderar på att köpa mig lite tyg och försöka mig på att sy en ugglekudde till Alicias rum, en sån som har formen utav en uggla :) Vad tror ni om det ? ;)



Hoo Hoo.. hihi :p

Sommarbär ♥


En sommarkväll

Här kommer några bilder ifrån en sommarkväll den här veckan. Jag, M och Alicia satt ute och åt lite grillat, sen tittade Jens & Nina förbi :) Var nog bara meningen att dem skulle stanna en snabbis, men det vart några timmar istället :)



Åh så gott det är med färskpotatis, det är sommar det :D



Nina busar med en trött liten tjej :)




Life is a flower !

Har precis upptäck dessa underbara växter ! Jag tycker verkligen att dem är jätte fina :) Såg att dem hade två olika sorter på blommaffären utanför jobbet. Plättar i luften ( ej med på denna bild ) och h j ä r t a n på tråd.. Fuderar på att göra mig ett inköp när jag fått min lön, behöver även lite nya krukor här hemma ^^,

Vad tycker ni ? Gillar ni dem ?



Upd: Såg att jag skrivit fel på den stora bilden, dem heter Plättar på tråd, inte snöre ;)

Minella och jag

Här är två bilder på mig & Alicias kusin Minella ! Hon är juh bara för söt lill tjejen ♥




Vet ni vad jag har glömt att berätta !

( Tidsinställt )

Måste bara få berätta en sån rolig sak för er som jag helt hade glömt bort . Tror att det var i förra veckan när jag som vanligt satt i kassan på jobbet, så kommer det en barnfamilj och handlar, och jag börjar prata med mamman som jag brukar göra, och efter en kort stund så berättar hon att hon brukar läsa min blogg :D Förstår ni så chockad och glad jag vart :) Det visade sig att hon hade en dotter som det bara skillde ca 3 dagar mellan henne och Alicia :) Riktigt roligt när man får ett ansikte på iallafall en utav sina läsare :) Jag tyckte det var jätte kul . Och jätte roligt med lite positiv feedback :) Det är roligt när någon uppskattar det man gör och som man lägger ner mycket tid och energi på !

Till läsaren som pratade med mig på jobbet
: Hejsan ! Ber om ursäkt men jag vet inte om jag hann uppfatta ditt namn tyvärr, jag minns iallafall att du inte hade någon blogg :/ Men du sa något om att kanske börja lämna lite kommentarer ? ;) hihi . Hoppas att ni har det bra på husvagnssemestern & Tack för att du berättade att du var en läsare, det var verkligen super :)

Kram på dig !

Stora tjejen

Kom på att jag glömt av att visa er när lill tjejen går :) Hon går nästan hela tiden nu, för någon vecka sen när hon "ramlade" så reste hon sig inte upp igen utan började krypa istället, det gör hon nästan aldrig nu utan hon reser sig upp direkt och börjar gå igen :) Såå sööt, lill h j ä r t a t . Så här får ni ett kort klipp när hon går lite grann !


Kollage ifrån Alicias Farbrors födelsedag

Såg att det vart nått tokigt med texten jag skrivit på bilden :p Det ska iallafall stå 110718 där ! Ifall att ni undrade ;)


Från en seg förmiddag till en fullspäckad kväll

Idag har jag varit så otroligt trött, iallafall på förmiddagen, endå  fick jag sovmorgon idag och klev inte upp förän vid nio tiden tror jag att det var. Klev upp, åt lite frukost, sen la jag mig på soffan och kikade på tre avsnitt utav 16 teen and pregnant. Sen vid ett tiden så tog jag med mig Alicia in i vårat sovrum och så la vi oss på sängen, hade tänkt att vi bara skulle gosa lite, helt plötsligt så tvär sov vi i 1 & ½ timma :p Vaknade så åt vi tre lite lunch, sen tog jag ut vovven och så åkte vi till Tierp för att handla lite, så träffade vi på Fredrik, Mikis och lilla Minella, så bestämde vi oss för att dem skulle följa med oss hem på lite grillning och mys ^^, Alltid trevligt med lite spontanitet sådär ;)













Efter middagen så gick jag in och la en supertrött och lite halvgnällig tjej, hon somnade på nån minut efter välling och tandbortsning :) När hon somnat så gjorde jag iordning lite efterrätt :) Och M gjorde iordning kaffe .

Efterrätten - Mango, Ananas & Honungsmelon tillsammans med lite vispgrädde :)



Minella busar med Farbror M :)



Söt tjejen <3



Såå fin !

Denna har inte landat i butik ännu, men jag har redan hunnit spana in den ;) Tror det blir så att den kommer att hamna i Alicia byrå så småning om hihi ...


Sista bilderna ifrån 4 H gården















Ser ni ekorren ? :)


Fint till flickor ♥


Mamman idag !


Svar på Veronicas kommentar

Veronica,Mamma till Leo ♥ om GRATTIS Farbror Fredrik : Hej :) Länge sen vi hördes vid, hoppas allt är bra med er :) Tänkte bara fråga dig hur du tycker att bilbarnsstolen är? Funderar på att köpa en likadan. Den Leo har nu är inge vidare då hans huvud alltid åker ner när han sover. Sitter huvudet stadigt på Alicia när hon sover?? :)

Kram på er.

Svar: Hejsan ! Ja det var ett tag sen, Med oss är allt bara bra, Hur mår ni ? Anledningen att jag publicerade din kommentar här är för att du har lämnat kommentarer några gånger till mig, men du har lösenord på din blogg så jag kan tyvärr inte svara ! Men om du vill så kan du juh mejla mig ditt lösenord ? Du hittar min adress i dropdownmenyn under kontakta mig, eller längst ner i headern ;)

GRATTIS Farbror Fredrik

Grattis farbror Fredrik på födelsedagen :)

Kram från Alicia




Såå härlig bild ! haha :D

Någa fler..


















Skippar och vara nyttig idag och tar en Ke...

img_2807 (MMS)

Skippar och vara nyttig idag och tar en Kebabrulle till lunch ;) Riktigt gott !


Några bilder ifrån 4 H gården

Självklart var det på en 4 h gård vi var sist vi var iväg :) Super mysigt var det och Alicia älskar alla djur :) Men favvoriten var nog hästarna.















Fler kommer senare :)

Ni är finast <3



Vad vore jag utan er ?

Huvudvärk !

Fick gå hem tidigare ifrån mitt arbetspass igår, hade en sån otrolig migrän huvudvärk :( Jätte jobbigt var det, jag som aldrig brukar ha ont i huvudet. Och dem starka lamporna som sitter över kassorna hjälpte inte särskillt mycket heller :/ Men men, jag ska vara ledig några dagar nu så jag hoppas att det kommer bli bättre :) Därimot så hade lill skruttan hög feber igår kväll, 39,6.. stackarn, men idag har hon vart bättre, lite varm fortfarande dock, kanske är det tänderna som spökar igen ?

Kusin Fabians dop 110710


































F5

Har ni sett ? Om inte så tryck på f5 :) Vad tycks ? Vet att det är något tokigt med dropdownmenyn så det ser lite konstigt ut för tillfället, men jag lovar att försöka fixa det så fort jag kan ;)

En liten ledtråd om vad vi gjorde igår ;)

( Tidsinställt )



Kan ni gissa vad vi gjorde ? :)

Mini :)

Satt och rensade i Alicias garderob för att lägga undan massa för små kläder och hittade dessa :) Dem här kläderna hade Alicia när hon var nyfödd :) Det är strl 50 och endå så var dem lite stora på lill skruttan i början ^^,



Tänk så stor hon har blivit nu :) Ni som har följt min blogg ifrån start kanske minns några bilder då hon hade detta på sig ? :)

Trött mamma !

Idag är det en som är riktigt trött här hemma :/ Tror jag har sovit fyra timmar inatt . På förmiddagen idag gjorde vi en liten utflykt också :) Super mysigt var det ^^, Vad vi gjorde och bilder ifrån dagen kommer självklart att komma upp här inom kort . Kanske senare idag om jag hinner. Nu tänkte jag pilla lite med min nya design som förhoppningsvis är klar snart :) Imorgon är det jobb igen, det har verkligen varit skönt med två dagars ledighet och tid för familjen . Nej nu ska jag fortsätta med mitt, men som sagt, om jag hinner ikväll så kommer bilderna upp senare .

Kram så länge.

På stranden ...

Här kommer en bild ifrån när vi var på Skrea strand nere i Falkenberg :) På lördagen tog vi en paus ifrån shoppingen inne på Ullared och åkte och badade istället. Alicia älskar att bada och att leka i sanden är riktigt skoj :)


Har ni sett ?

Har ni sett något sötare ? :) Jag fastnade direkt för båda två, speciellt köket med alla fina tillbehör :) Men tyvärr så tillåter inte plånboken några nya inköp på ett tag :( Kanske att köket får bli en julklapp till lill hjärtat ^^,




Svar på fråga ifrån Anonym

Anonym om Lite smått och gott ;) : Vad kostar resväskorna där nere? På ett ungefär? Den stora ni har t.ex. och de allra största. Har du någon aning? :)

Svar: Hejsan, du lämnade inget namn eller någon bloggadress/mejl så jag tänkte att jag svarar på din fråga här istället :) Jag kommer faktiskt inte ihåg vad dem mindre väskorna kostade, för vi kollade inte så noga på dem då vi bara var ute efter den största sorten ;) Så som svar på din fråga, den allra störtsa sorten, altså den som vi köpte kostade 599 ! Fick höra när vi kom hem att det är ett känt märke på väskan som vi köpte och att dem små kostar ca 1200 i "vanliga" butiker, så vi gjorde ett riktigt kap ;) Skynda fynda ! :D

Till Alicia

Här kommer några saker till som jag glömt visa er :) Dem två översta bilderna är saker ifrån Ullared. Det är gallontumvantar som kommer att bli perfekta till dagis sen, och så är det två pack tunna vantar som är toppen på hösten, hon hade dessa även förra hösten, fast i lila & svart !



En prinsess dörrskylt åt en liten prinsessa ^^, Men vi kommer nog inte att hänga den på Alicias dörr då vi aldrig har den stängd nästan ! Så den kommer nog att hänga på väggen nånstans i stället !



Den här blinkande studsbollen köpte jag efter jobbet idag :p Sen kom jag på att det kanske inte är så bra för småbarn att leka med blinkande saker ? Har ni hört något inom detta ämne ? Lämna gärna en kommentar i sånnafall :)



Såå otroligt söta små foppa tofflor som Alicia fick utav sin moster Maria + familj här om dagen :) Tror aldrig att jag sett så små foppatofflor innan :) Alicia älskar dem och jag tycker att dem är så bedårande.



Synd att det inte går att få med på bild hur små dem verkligen är :/



Och den här fina "höst - bodyn" ifrån Polarn & Pyret fick Alicia ifrån sin Moster Anna + familj när vi kom hem ifrån Ullared. Spännande med lite kläder som inte bara går i rosa, vitt och lila :p hihi !


10 kr kostar en sån här topp frukost i per...

img_2789 (MMS)

10 kr kostar en sån här topp frukost i personalrummet på jobbet :) Det finns allt man kan önska sig till frukost ! Inte helt fel en seg måndagsmorgon nät man är trött ! Det gör det iaf lite mer värt att jobba hela dagen :p kram på er


Det fick bli invigning utav dem nya skorna...

img_2527 (MMS)

Det fick bli invigning utav dem nya skorna idag :) passade på när vädret ändå inte var någon höjdare :p hoppas bara att det inte börjar regna ! Hur som helst skorna var super sköna och riktigt snygga ;)


"Önskelista" inför 1 årsdagen !

Som ni vet så är det juh nu mindre än en månad kvar till Alicias 1 årsdag, och det är flera utav släkt och vänner som har frågat vad hon önskar sig ;) hihi . Och bara för någon dag sen så kunde jag nästan inte komma på nånting som hon önskar sig eller behöver, men nu ikväll så har jag suttit och surfat runt bland massa olika hemsidor för barnsaker och liknande och jag lyckades hitta massor :D Jag skulle säkert kunna göra en lista med 20 saker till haha :D Men det får räcka så här så länge ;) hehe. Sen så blir juh både vi och lill tjejen super glada över vad hon än får :) Det här är mer som en "liten" inspirations källa att gå tillbaka och kika på.



1. Den här vit/prickiga dockvagnen har jag velat köpa åt Alicia redan sen innan hon var född :) Tycker att den är så fin ! Den kommer i från Jabadabado.
2. Jätte söt docksäng ifrån Kids concept/Star.
3. Bäddset till docksäng - Kids concept/Star.
4. Docka - Skojostoj.se.
5. Rosa mjukishäst - Kids concept/Skojostoj.se.
6. Tygbakelser - Oskar & Ellen/Skojostoj.se.
7. Tygfrukter + korg - IKEA.
8. Barngalgar - Jabadabado.
9. Klossar - Jabadabado.
10. Sparbössa - Jabadabado/Skojostoj.se.
11. Vägglampa blomma - IKEA.
12. Väggförvaring Groda - IKEA.
13. Pyjamas/Bodysuit strl 80/86 - Nelly.com.
14. Post låda - Bruka design.
15. Klädbetjänt - Kids Concept/Star/Kiddoz.se.
16. Blommig body strl 80/86 - Lindex.
17. Tröja med öron strl 80/86 - Lindex.
18. Body med barnvagn strl 80/86 - Name it.
19. Kakfat med kakor - Houseofhedda.com

Lite smått och gott ;)

Dessa funderar jag på att ställa antingen på byrån i hallen, eller på väggen bakom på en tavelramshylla.



Finaste lyktan som kommer att bli så fin att tända ljus i vid entrén på hösten & vintern :)



En gigantiskt lila resväska plus en namnlapp till :)



Vi köpte även tre sånna här jätte stora ramar :)  I den ena utav dem har vi satt in artikeln ifrån Amelia Baby som vi var med i :)



En perfekt strandväska :) Lite töntig men endå ;)



Presentpapper och en rulle cellofan.



Ballonger, ljus och siffror till Alicias kalas.



Även detta till kalaset :)



Och som ni säkert förstog så kom även allt detta i från Gekås !

NÄMEN Jusste !

Jag har juh helt glömt bort att berätta för er att Alicia går för fullt nu :) Hon är super duktig våran lilla skatt ♥ Det började med 4 ynka steg för någon vecka sen, och nu knatar hon på ganska så bra :) Men hon kryper även fortfarande, speciellt om hon är trött osv. Hon är så söt när hon går typ 5 steg, sen stannar hon upp en stund, sen går hon 5 steg till :) Lill tultan ♥ Hon har juh verkligen blivit en stor tjej nu :) Och det är så härligt att se !

Nytt till lill monstret ifrån Ullared

Här kommer lite dåliga bilder på vissa av dem sakerna som vi köpte åt Alicia i Ullred, såg att färgerna på kläderna inte riktigt stämde överrens med verkligheten, tyvvär ...















Det här är en ny badcape, den gamla har blivit för liten :(









En jätte smart liten bok som man kan välja att hänga på vagnen, eller i bilen :) Som ni ser har Alicia redan provsmakat på den ett antal gånger ;)





Lite påfyllning till badrumsskåpet, som ni ser så köpte vi även en solskyddsfaktor 50 +, perfekt inför utlandsresan som vi planerar att göra i höst ;)



En overall, sen återstår att se hur bra den väl kommer att vara i vinter, men jag håller tummar och tår för att denna ska vara bra nog åt våran skrutta ♥ Någon som köpt någon liknande på Ullared ?



Dessa ska målas !



Mer än så får ni inte se .. än ;) Har massa andra saker kvar att visa er, men det är sånt som vi har bestämt att hon ska få i födelsedagspresent :D Den stora dagen börjar närma sig med stormsteg :)

Under the coconut tree we stay, watch as the night turns into day ♥



Man vet att det är sommar när det luktar Hawaiian Tropics Cocosolja ^^, Håller ni inte med ? Jag älskar dessa två !

Väntar på att få kliva på tåget hemåt ! Ha...

img_8022 (MMS)

Väntar på att få kliva på tåget hemåt ! Har jobbat några timmar :) Imorgon ska Alicias kusin Fabian döpas :) Och jag ska läsa dikt ! Lite nervös är jag allt ;) hihi


Nya skor till Mamman och Bebben !

( Tidsinställt )

Hittade dessa skor inne på skorett, jag var verkligen i behov utav ett par nya hihi :)



Älskade älskade K A V A T ! Har kikat på dessa ett bra tag och nu slog vi till ^^,





Tycker att dem är så underbart söta dessa små skor . :)

Mamman shoppar ;)

Här kommer lite bilder på det som jag handlade åt mig på Ullared, måste säga att det var himla roligt att få handla lite saker till en själv, inte ofta det händer nuförtiden när man har fått barn, det blir juh oftast då att man bara handlar åt lill tjejen när man väl är i stan. Så det var riktigt kul :)















































Sen var det ett par till super skäna shorts, men dem glömde jag och fota ;) Plus att jag har dem på mig idag :D

Alicia 11 månader !

G R A T T I S på 11 månadersdagen älskling <3 Vi Älskar Dig .


Vårat boende i Ullared.

Här bodde vi under resan :) Ett jätte härligt ställe där vi även bodde i höstas när vi var ner. Vi bodde i en utav lägenheterna i den stora stugan. Och vi trivdes jätte bra även denna gång. Det ända negativa var att det var smällhet där inne och AC´n funkade knappt. Men annars super ;)
























En liten överblick ;)

Här får i en liten överblick på nästan alla saker som vi köpte :p Men allt kom inte med ;) Sen är det juh massa småsaker som inte syns på bild...




Här kommer en suddig mobilbild på gårdagen...

img_1933 (MMS)

Här kommer en suddig mobilbild på gårdagens shoppingvagn ;) Det vart en del :) Och även lite saker idag ! Imorgon tar vi det sista :p


Snart dags för avresa mot Halland :D

Håller på och packar det sista för fullt inför Ullaredsresan :) Vi åker om ca 2 timmar ;) Klockan 00:00 altså. Och jag kom hem ifrån jobbet för en timma sedan så jag har lite att göra såhr i sista minuten. Åh så skoj detta ska bli, men oj så mycket man måste tänka på att ta med sig när man reser med småbarn, det känns som att man inte vill glömma något viktigt när man ska 65 mil hemmifrån :p Tack vare iPhonen så kommer jag att kunna uppdatera er om allt som händer under resans gång och under dagarna vi är borta så fort som jag har tid ^^, Hoppas att ni får en toppen helg alla fina människor <3 :)

Kram så länge.



RSS 2.0