Inventeringsdag på jobbet

Oj Oj Oj, orkar knappt hålla upp ögonen ! Vilken inventering, trots allt har det faktiskt gått mycket smidigare och bättre än jag hade trott :p Exempel på vad jag har gjort idag är tex att räkna braständare :p haha :D Tror jag kom upp i ca 3000 st ;) Och då räknar man allting för hand och i huvudet och skriver ner på små lappar. Ja ni kan juh tänka er en stor butik som City gross. Det krävs några personal och några långa timmar. Men nu är det gjort. Skönt..Och gud så slut jag är.. Blir sussa tidigt ikväll, tror jag :p tänkte pilla lite med en ny design - men bara en snabbis ;)

Sängdags !

Godnatt . Inventering väntar mig på jobbet imorgon. Blir upphämtad hemma klockan 05:30 imorgon bitti :/ Jag kommer aldrig orka gå upp :( Slutar klockan 19. Så nu vet ni vad jag har för mig hela dagen imorgon ;) M kommer in och lämnar Alicia hos mig när jag slutat och så åker han vidare till sitt jobb för inventering :p Får se om jag är i skick för att orka uppdatera när jag lagt A imorgon kväll. Annars får ni ha en bra Onsdag.

Kram och tack för era fina gratulationer :)

Livet är bra underbart ♥

Åh jag är så glad att jag äntligen kan dela denna glada nyhet med er nu. Alicia ska bli stora syster ♥ :) Och jag och M ska bli tvåbarnsföräldrar :) Kan ni fatta ? Jag ska bli tvåbarnsmamma.. Kan man bli mer lycklig ♥ ? :) Tänk att finaste Alicia ska få en lillebror eller lillasyster. Så otroligt mysigt. Dem närmsta visste redan och nu är det ingen hemlighet mellan oss längre, gud så skönt !





Första magbilden, tagen igår (v 11+4) Jag är altså i vecka 12 nu (11+5 idag)


Idag står det skogen på schemat

Just ligger skruttan och sover, när hon har vaknat har vi planerat att åka iväg till skogen ! Vilken det blir har vi inte bestämt. Det var jag som fick för mig att vi skulle gå en promenad i skogen, och kanske leta lite blåbär när vi endå är där ! Jag har aldrig riktigt gillat att vara i skogen, men nu var det ett bra tag sen jag var där så jag tänkte att jag kanske har ändrat min uppfattning så det kan juh vara värt att prova ;) Om inte för Alicia och Alfons skull, vet att Alfons älskar skogen, men Alicia har knappt varit på ett "riktigt" skogsbesök :p Och idag var vädret toppen för det, friskt och lite dimmigt ute. Perfekt helt enkelt :)



Hade inga bilder så jag lånade två ifrån google.

Teveprogram i höst

Nu är det äntligen snart höst igen, ja ni hörde rätt ! Jag älskar hösten, det är nog en utav mina favorit årstider ! Det är juh så otroligt mysigt med höst. Varma koftor, tända ljus, tofflor, té , en filt och något bra teve program. Tänkte jag gjorde juh en liknande sån här lista förra året så det kunde vara roligt att göra en även i år ^^, Nu lyckades jag inte hitta så många program på kanalernas hemsidor men, men det får duga ;)





Programmet som jag ser mest fram emot är nog endå Ensam mamma söker :) Lika bra varje år :)

Shoes shoes shoes ♥

"Snickrade" igop ett litet kollage med höstens hetaste skor, enligt mig :) Dem skorna som är lite öppna kan man juh fortfarande ha en bit in på hösten ihop med ett par grovstickade/tjocka strumpbyxor ! Och sen så behöver man juh även ha ett par snygga gummistövlar för regniga dagar, och då är juh dem snyggaste man kan hitta ett par Hunters originals eller vad tycker ni ?. Hittade så mycket snyggt. Och en tjej kan juh aldrig ha för mycket skor eller hur ;) Jag önskar att jag kunde få alla dessa par ^^,




1.Nelly.com
2.
Scorett
3.
Nelly.com
4.Nelly.com
5.Scorett
6.
Nelly.com
7.Nelly.com
8.Din sko
9.
Nelly.com
10.Nelly.com

Pannkakor till lunch

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat tidigare, men jag har blivit sjuk :( Snorar och har mig. Är jätte torr i halsen hela tiden och det lixom kliar och river när jag hostar.. usch ! Hatar att vara sjuk.. Förhoppningsvis är jag bättre snart !

Mumsigt med pannkakor och grädde :)



Själv åt jag med sirap i, en stor favorit :)



Så gott med grädde ^^, speciellt är man får grisa lite på köpet ;)


Äntligen

Idag är det mitt sista pass innan två dagars välförtjänt ledighet :) Ska bli så skönt! Har jobbat: Tors, Fre, Lör och så jobbar jag juh idag, 12 - 19. Och dem senaste dagarna så har flera tåg varit inställda eller försenade, så typiskt UL. Så idag skulle jag igentligen ha åkt 10:15 tåget men det var inställt pga " Personal brist "... ? Snacka om bra företag.

Ja som sagt om tågen går som dom ska hem idag så är jag hemma till 21..Jag hoppas verkligen att jag slipper sitta på någon extra insatt buss hem som tar två timmar :p

Nu vet ni iallafall varför updateringen har uteblivit. Hoppas att ni har förståelse för det. Nej nu ska jag gå straxt. Vi hörs antagligen först i morgon .


Ahw..

{Season 2 episode 23 - The Wrath of Con}


Chuck: Listen. Blair..
Blair: No, me first. Nate's waiting for me to give him an answer.
Chuck: I heard.
Blair: But you want to know what's stopping me. I can't answer his question while I'm waiting for you to answer mine. The one I asked you forever ago. What are we Chuck?
Chuck: Blair..
Blair: Last fall you said we couldn't be together. And I believed you. But every time I try to move on you're right there, acting like...
Chuck: Acting like what?
Blair: Like... maybe you just want me to be as unhappy as you are.
Chuck: I would never wish that on anyone. I want you to be happy.
Blair: Then look down deep, into the soul I know you have, and tell me if what you feel for me is real. Or if it's just a game. If it's real, we'll figure it out. All of us. But if it's not... then please Chuck. Just let me go.
Chuck: It's just a game. I hate to lose. You're free to go.
Blair: Thank you.

 

Serena: Chuck why did you just do that?
Chuck: Because I love her. I can't make her happy.

 

 

Usch, jag får rysningar och en och annan tår :p


Skruttan målar

( Tidsinställt )

Sist när det var så dåligt väder så fick Alicia måla lite med vattenfärger och hon tyckte verkligen att det var jätte roligt :) Hon var så söt och koncentrerad ^^, Och det var juh lite extra spnnande att känna på penseln också i mellan åt ;) Målningen vart juh såklart super fin och sitter nu i en ram inne i Alicias rum :)






Bäst just nu






Nu är resan bokad :)

Imorse bokade vi våran resa ^^, Efter mycket vel fram och tillbaka mellan Alanya & Side så kom vi fram till att Alanya blir bäst då vi vill ha extra bra shopping också ;) Hotellet ser super fint ut och jag längtar så otroligt nu, speciellt nu när man har bokat och vet att det verkligen blir av... och snart också ^^, Den 12 September närmare bestämt. Nu måste jag barra försöka byta bort 4 pass på jobbet, annars så får jag ansöka om ledighet istället, men jag tänkte att jag skulle försöka undvika det !

Här får ni lite bilder att kika på.














Trött liten tjej ! Har juh fått sprutor id...

img_0645 (MMS)

Trött liten tjej ! Har juh fått sprutor idag så då blir man juh lite extra kinkig ! Så nu sover hon på en filt ute på tomten hemma hos Fredrik, Mikis och kusin Minella ! :)


Viktig dag imorgon !

Imorgon ( Tisdag ) så har vi lite planer på förmiddagen, kan inte berätta om allt för er riktigt än ;) Men en sak är iallafall att vi ska till BVC på Alicias 1 års kontroll ! Ska bli spännande, det var juh ett tag sen nu ! Ska bli roligt att se hur mycket hon väger nu och hur lång hon har blivit, jag tycker nämligen att det känns som att hon har växt jätte mycket den senaste tiden ! Våran stora tjej ! :) Idag har vi varit till Tierp en sväng, M klippte sig, han vart lika fin som vanligt ^^, Och efter det så var vi till Skatteverket och sen till Polisen för att fixa ett pass åt Alicia ! Vi planerar nämligen en resa väldigt snart :) Ska bli så härligt att få komma iväg lite, bara vi tre <3 Annars har jag vi inte gjort mycket idag, duschat och jag har kikat på några avsnitt utav Gossip Girl medans Alicia sovit nyss kikade jag på premiären utav " Svenska Hollywoodfruar " och jag säger bara en sak : Pinsamt ! Jag klarar inte av Gunilla ! Nej nu måste jag sluta, det blir jobbigt att göra långa inlägg på telefonen ! ( M sitter vid datorn )

Min helg

Fredag:
Jobbade till 19, en riktigt kämpig dag på jobbet, satt nämligen i kassan hela dagen, min rygg har nog aldrig vrkt så mycket förut. Hade dock turen att få skjuss hem utav Alexandra och Jens som var in och handlade lite, toppen då jag bara ville komma hem plus att det spöregnade ute. Kom hem till M, han gjorde räkcoktail som vi njöt utav framför en film. ( The Prestige ) Den började bra, men vi var båda för trötta så vi somnade tillslut i soffan haha :D Som vanligt för mig då nu för tiden hehe.

Räkcoktail med färska räkor och egen Rhode island sås


Lördag: Jobb 10 - 16. Efter det så kom M och hämtade upp mig. Vi hade planerat in en bio kväll ( jag vann nämligen två biobiljetter + två dricka/popcorn menyer i en tävling på jobbet ) och första gången Alicia skulle sova borta. Och så nervös jag var då, även om jag visste att allt skulle gå galant hos Farmor & Farfar. Tror att det var jag som tog det hårdast hehe ;) Iallfall så hade vi lite brottom så det vart ingen middag på någon fin resturang utan det fick bli dubbelcheese och äppeljuice ( för min del ) på Mc donalds istället haha :D Men vad gjorde väl det. Sen så åkte vi och parkerade bilen, hämtade ut biljetterna och gick och köpte lösgodis inne på det "vanliga stället" ( finns en godiskiosk i närheten som hör till att man går till när man ska på bio enligt mig, och några andra ) Sen gick vi tillbaks till bion.

Filmen började 18:20. Och utan att avslöja nånting, VILKEN FILM ! Jag grät nästan hela filmen igenom. Om filmen var 2 timmar & 15 min så grät jag i 1 timme & 45 min. Både jag och M satt med världens klump i magen under hela tiden! Den var sååå bra, men så otroligt sorglig. Tror aldrig jag har gråtit så mycket till en film ( förutom Ps i love you hehe ). Ni MÅSTE se den !

Den här såg vi, men jag varnar er, kolla inte på någon trailer, den förstör hela filmen, den värkar nästan dålig om man ser på trailern efter att man har sett filmen !



Måste nog vara en utav Sveriges bästa filmer nånsin ! Och alla kan se den, tycker inte alls att den räknas som någon ungdomsfilm bara ! Den passar alla !

Söndag:
Hämtade Alicia vid halvåtta, åt lite frukost och fick i mig lite kaffe hemma hos Svärisarna innan vi gick hem igen. Sen gjorde jag mig i ordning och sen, gissa vad ? jobbade jag igen :p 12-19. Åkte hem, åt supergod mat, kikade lite på teve och somnade i soffan haha :D

Det var min helg det, hur har eran varit ?

Dove intense Repair

Nu har jag fått buzzat Dove Intense Repair i några veckor ! Och jag måste säga att jag faktiskt gillade produkten, speciellt att det var som ett balsam och en inpackning i ett. Perfekt om man inte har tid att göra en "vanlig" hårinpackning som kanske måste sitta i en stund, denna kan man juh använda istället för det "vanliga" balsamet !

Så här säger Dove om sin nya produkt : Dove Intense Repair Express Intensivbalsam är ett djupverkande balsam med inpackning inuti som ger en intensiv reparerande effekt. Använd dagligen istället för ett vanligt balsam. Resultatet är ett mjukare och starkare hår som är återfuktat på djupet. Doves avancerade teknologi för vård av skador och reparation: patenterade FIBRE ACTIVES tränger djupt ner i håret för att återuppbygga det inifrån. MICRO MOISTURE SERUM ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.

Intense finns även som, Body butter, Schampo, Lotion, Handkräm, och Balsam.


Nu åker jag och jobbar.. igen ;) idag är d...

img_6308 (MMS)

Nu åker jag och jobbar.. igen ;) idag är det 13-19 som gäller, så är hemma      21 ! Vet att det blir många tråkiga mobil inlägg när jag jobbar, men jag hinner inte mycket annat tyvärr :( Hoppas att ni står ut :)


Sitter på jobbet ! Börjar inte förens tre,...

img_1477 (MMS)

Sitter på jobbet ! Börjar inte förens tre, men som ni vet så måste jag juh åka hemifrån två timmar innan iallafall så ;) Är hemma 22 ikväll, så det blir väl inte sådär jätte mycket upd under dagen ! Hoppas ni har en fin dag iaf :)


Fotobok

Nu har jag suttit och pillat med en fotobok på nätet halva dagen :p så nu är den äntligen beställd. Den är till Alicia och det är meningen att den ska handla om hennes sommar :) Roligt för henne att ha en egen bok med bilder på henne och hennes nära och kära ^^, Någon utav er som gjort en sådan ? Gillade ni den ? :)


Tusen bitar

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,

ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min.









Det fick bli alkoholfritt bubbel i mitt glas, jag har trots allt en 1 åring som vaknar straxt innan 6 varje morgon vare sig om hennes Mamma har vart ute på roligheter kvällen innan eller ej ;)





Denna bild snodde jag ifrån min finaste Amanda ;)


Finaste unge ♥

Två bilder på finaste Alicia, tagna i förra veckan !




The game

{Season 2 episode 2 - Pret a poor Jenny}

 


Blair: Are you here to gloat?
Chuck: Over what?
Blair: Well you won. Pop the champagne.
Chuck: I didn’t win.
Blair: Then why does it feel like I lost?
Chuck: The reason why we can’t say those three words to each other is because they are true.
Blair: Then why?
Chuck: I think we both know the moment we do it will be the start of something and the end. Think about it. “Chuck and Blair going to the movies”. “Chuck and Blair holding hands”.
Blair: We don’t have to do those things. We can do the things that we like.
Chuck: What we like is this.
Blair: The game.
Chuck: That and I’m not sure how long we’d last. It’d just be a matter of time before we messed it all up. [he goes to her] Look, I’d rather wait. And maybe in the future…
Blair: I suppose you could be some excruciating pleasure then. [they kiss and Chuck leaves]

Åhh jag dör lite


Vi har varit och handlat lite, ingen stor ...

img_4165 (MMS)

Vi har varit och handlat lite, ingen stor handling men tre påsar blev det iallafall ! Det behövdes verkligen kan jag lova ! Ska försöka upd er lite, men det får bli senare, är så vansinnes trött, som vanligt nuförtiden :(


Nu ligger kräftorna på tining ! Ikväll bli...

img_0422 (MMS)

Nu ligger kräftorna på tining ! Ikväll blir det tjejkväll :) jag och mina tre bästa ska ha kräftskiva bara vi fyra ^^, såå mysigt ! Hörs senare !


Jag och Alicia har varit och fikat och bus...

img_3181 (MMS)

Jag och Alicia har varit och fikat och busat hos hennes Farfar ! Jätte roligt tyckte Alicia :)


Våran myskväll

Det vart ingen myskväll sist då jag skrev det, det kom nämligen en massa saker i mellan, eller närmare bestämt en Fredrik ( haha skämt å sido ). Men igår slog jag på stort medans Älskling var på jobbet minsann :) Lagade en ny rätt som jag aldrig provat tidigare, gjorde en GI kladdkaka, gav min fina en ros med ett kort och så tände jag lite ljus och så slog vi på en bra film ! :) Härligt med lite vardagsmys ^^,






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trött tjej efter en promenad i det blåsiga...

img_3354 (MMS)

Trött tjej efter en promenad i det blåsiga vädret :)


Alicias 1 års presenter !

Tänkte att ni kanske var nyfikna att se vad Alicia fick i födelsedagspresent ? :) Hon fick så mycket fint så att det inte är sant ! Och inte en enda dubblet, trots att vi är så många i släkten :p hihi !


Från Mamma & Pappa ( mig & M )

Från Farmor, Farfar & Faster

Från Moster Anna med fam

Från Farbror Fredrik, Mikaela & kusin Minella

Från Hanna & Andreas

Från Gudmor Amanda & Alexandra

Från Moster Linda med fam

 

Riktiga toppen presenter ! Allt var så otroligt fint ! Tack åter igen !

 


Alicias födelsedag Del 3
















Alicias födelsedag Del 2


















Myser i gungan hemma hos Farmor och Farfar...

img_9315 (MMS)

Myser i gungan hemma hos Farmor och Farfar ( som inte är hemma ) medans Pappa och Farbror byter bromsar på bilen :)


Playdate klockan 12

Nu har vi precis ätit lunch, och nu är det dags att göra sig lite iordning ! Klockan 12 har vi en playdate med Lisa och Elvin ! Vi ska först ta en promenad och sedan blir det en fika hemma hos oss, vädret ser rätt härligt ut så jag antar att vi blir ute ! Vi skulle även behöva hinna med en tur till affären för att handla lite till middagen, tänkte att jag skulle "överraska" M med lite middag och tända ljus när han kommer hem ifrån jobbet ^^, Mysigt va ? Senare kommer fler bilder ifrån 1 års dagen också men nu måste vi skynda !

Hörs lite senare ! Kram så länge !

Alicias födelsedag Del 1

Jag gör som jag brukar göra när vi har gjort något speciellt, jag delar upp alla bilder i flera inlägg, det blir så jobbigt att "märka" alla bilder på en gång, plus att det blir för mycket bilder för ett och samma inlägg :p



Den här princess bilen var det som gömde sig i det stora paketet som Alicia fick öppna på morgonen ! Hon älskar den verkligen och trycker på alla knappar och lyssnar & dansar till musiken. Sötfian !



Sen kom det massa härlig släkt :)



Dags att öppna fler paket ^^,



Kusin Fabian & Kusin Minella hälsar på varandra.



Sen passade vi på att gå ut medans vädret fortfarande var fint.



Kusin Melker busar runt på tomten !



Redo för fika ! :)



Om ni undrar varför det står en stor truck på våran infart så är det för att Alicias Farfar kom och lånade oss deras stora bänkbord hihi !



Öppnar första paketet som 1 åring :)

Alicias födelsedag startade klockan 05:40, ingen skillnad till övriga dagar med andra ord ;) hihi. Men därimot så fick hon syn på ett stort paket på golvet inne i hennes rum :) Hon blev jätte glad !


Din födelsedag ♥ 100806 00:19

Nu är klockan 00:19, vid den här tiden förra året så förändrades mitt liv föralltid, det var då du föddes, världens underbaraste unge ! Världens finaste, härligaste, sötaste, roligaste, charmigaste, jobbigaste , vackraste DU Alicia ! Tack för att du har förändrat mitt liv för evigt, tack för att du förgyller mina dagar med léenden och pussar . Tack för att jag fick äran att bli just DIN mamma ! Du är det finaste jag vet







Tänkte att denna låten var passande till det här inlägget, den spelades nämligen på Alicias dop :) Men jag har inte kunnat lyssna på just det här klippet än, så jag vet inte om det är exakt den låten, har för mig att den vi hade på dopet var med bara Sonja Aldén, men jag kan ha fel !

Alicia Amanda Sofia Hansen 3210 gram, 48 cm & 33 cm huvudomfång !



Kl 13:27 den 5 Augusti 2010

Svälld som en jag vet inte vad, finnar runt munnen, flottig och ja allt annat en vacker var man :p haha ! Här hade vi precis kommit in till sjukhuset och börjat en CTG kurva inne i förberedelserummet ! Värkarna hade börja avta lite så vi trodde att vi skulle bli nerskickade på stan några timmar innan vi skulle få komma in, men icke jag var öppen 3 cm så det var bara att stanna kvar det ;) Vart ingen mat på stan för oss inte haha :D Straxt efter detta fick jag lägga mig i ett bad som jag hade önskat :)


Exakt ett år sen !

Klockan 09:22 förra året så publicerade jag det här inlägget i bloggen ! Kan inte fatta att det gått ett år sen förlossningsvärkarna startade ! Minns den dagen som igår ! M hade precis börjat jobba igen, det var första dagen sen semestern på 3 veckor, Svärmor och Svärfar var påväg hem ifrån deras segelsemester ! Amanda och hennes lillasyster Filippa skulle komma och hälsa på mig :) Tur att dem kom hem och gjorde mig sällskap tills M kom hem ifrån jobbet !

Inlägget
Ni vet förvärkarna som jag hade igår? igår kom dom vid två tiden & höll i sig tills natten. Idag kom dom redan vid halv nio & dom gör faktiskt väldigt ont... Det blir ganska svårt att koncentrera sig på annat! Typiskt att M jobbar idag oxå :p.. Jusste tror som sagt att slemproppen lossnade eller delar av den igår kväll. Det var lite rosa:aktigt? kan det stämma? Tror jag straxt ska hoppa in i en dusch, se om förvärkarna blir lite lugnare..

Kram Kram


Haha tänk att jag trodde att det "bara" var förvärkar som skulle gå över efter en dusch :D Trots att jag hade gått 9 dagar över tiden för BF hihi ;) Och ondare skulle det göra ! Men allt var det värt för denna underbara unge ♥


Måste till IKEA


Från promenaden
















M ´s fallskärmshopp !

Ni får filmen också ^^,


Så galet !

Igår när jag var på jobbet, så ringde jag till M när jag hade rast, då var han och skruttan på väg ut till flygfältet i Gryttjom för att kolla när M´s bror Fredrik skulle hoppa falskärm ! Sen när jag har min nästa rast, tror ni inte att jag har får ett MMS ifrån Mikis på M i en selé ? Jag fick världens hjärtklappning och blev nästan lite tårögd ! :p M hade bestämt sig när han var där i sista sekund att han också ville hoppa ? Vilken dåre :p Skulle jag aldrig ha vågat tror jag ! Han träffade på en fotograf där också som han betalade så nu har vi massa häftiga bilder ifrån när han är i luften :D Ska visa er sen :)



På promenad !




RSS 2.0