Påminner er!

Ville bara PÅMINNA ER om Mam tävlingen som avslutas om 2 dagar!


Nu är det dags för ännu en tävling i sammarbete med MAM baby. Priset är den unika Hold me bottle som ej ännu är lanserad på den svenska marknaden. Flaskan finns i färgerna Pacific blue och Quarz rosé. Så vill du vara bland dem första att ha denna flaska ? Då är detta en tävling för dig!


" Jag är med och tävlar hos Emma - Mamma till Alicia ♥ i sammarbete med Mam baby om den ännu ej svensk lanserade Hold me bottle, tävla HÄR du också "


Om Hold me bottle:
Passar barn i åldern 6 månader & uppåt. Det medföljer både en vanlig dinapp så att man kan använda den som en vanlig nappflaska & en speciell pip utvecklad för att barn ska lättare vänja sig vid att så småningom övergå till att dricka i pipmugg. Handtag & spillfritt lock ingår också. Flaskan är på 270 ml. Självklart är den BPA - FREE.

Såhär säger Mam om flaskan: "När bebisar blir större griper de under drickandet gärna tag om flaskan. MAM´s Hold me bottle ger den perfekta hjälpen. De små handtagen gör att babyn lätt kan hålla flaskan själv. Samtidigt underlättar den extra mjuka drickpipen övergången från amning eller flaska till mugg.

TÄVLINGSREGLER

  • Kopiera bild och text här ovan och klistra in på din blogg (kolla så att länkarna funkar).
  • Har du ingen blogg så kan du lägga till mig på Facebook (Emma johansson) och kopiera texten ovan & klistra in på din "wall".
  • Lämna länken till ditt inlägg som en komentar till detta inlägg (Glöm inte mejl adressen, vinnaren kontaktas via mejl).
  • Glöm inte att skriva i komentaren vilken färg ni vill vinna.
  • Två vinnare kommer att dras.

OBS! Tävlingen avslutas Onsdagen den 20:de April

Kommentarer
Postat av: Mamma Wendela

hej!har också köpt deras nya flaskor, dom är ju sjukt söta! Men en dålig sak är ju att man inte kan köpa separata nappar till dem.. Min piraya äter upp knoppen på flarran ;)

2011-04-20 @ 18:27:11
URL: http://mammawendela@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0