Sitt delen.

Sen ca en månad tillbaka har Alicia inte velat ligga ner i vagnen, utan hon vill sitta upp & blir inte alls glad när hon måste ligga ner, men så ville vi vänta med att sätta i sitt delen tills hon kunde sitta helt själv, och nu kan hon juh det, men nu är istället problemet att sittdelen är alldeles för stor! Så den senaste tiden har jag fått lagt i en soffkudde i liggdelen ( haha ) Så att hon kan sitta upp :p

 

Hon är så himla nyfiken våran lilla fröken :)

Och här har ni bild på Alicia i sitt delen, som ni ser är alldeles för stor.


Kommentarer
Postat av: Miia mamma till My

My började med det vid 3 månader. men då kunde vi höja huvudändan på liggdelen och det gick bra ett tag. sen bytte vi till sittdelen vid 4-5 månader och hon älskade det :) den va ju för stor till henne då med så vi tog täcket vi hade i liggdelen och då gick det bra :)

Postat av: Pyttianna

Ja de där tänderna vet hur man spökar i allafall... Feix är också en riktigt snäll och "tacksam" unge att ha och göra med annars så vi hoppas att de spricker igenom snart så han kan få vara glad, leka och njuta som vanligt igen. ;)Vi har också bytt till sittdel för ett bra tag sedan och vi har en åkpåse i som gör att han "sittligger" lite stadigare.Så fina bilder! Hon har verkligen så charmig blick er lilla tös! ;)Kramar

2011-02-16 @ 14:59:17
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Vi bytta till sittvagnen direkt vintern kom och la i ett fårskinn + åkpåse. Då kan hon ligga, sitt/ligga och sitta. Så smidigt :)

Kramkram!

2011-02-16 @ 19:18:28
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Saara ♥ Mamma Till Linnéa ♥

Åhh tack så mycket :)Här mår vi bara finfint :)

Hur mår ni?Tack så mycket. Kände att jag ville att folk ska se, och endel har ju frågat om före bilder med. :)En sån pyjamas hade Linnéa när hon var yngre med :)

Den är ju så söt :)Kram

2011-02-16 @ 22:41:44
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Postat av: Isabel

Sittdelen till min dotter är också egentligen för stor, men det blir mindre utrymme med åkpåse och så kläder på och filt så ni kan nog testa att använda sittdelen :)

2011-02-17 @ 22:15:05
URL: http://aizah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0