Funderingar kring spjälsängen

Sen ett tag tillbaka har juh Alicia börjat resa sig lite mot saker och mot oss. Och imorse när jag vaknade och vände mig mot hennes säng så reste hon sig precis upp, så jag tror att det är dags för oss att sänka ner sängen ett hack. Det jobbiga då bara är att den blir så himla långt ner, och det blir så jobbigt för mig att lyfta & lägga ner henne då :S Så jag funderar på om man kanske kan borra "egna" hål, så att den kan vara i något mittläge ?


Kommentarer
Postat av: Ida - Mamma till Leo

hej! vi har precis sänkt sängen till våran son, man måste ju vara steget före!

och ja, det är krångligt, så långt ner och jobbigt att mata om han ligger i sängen, då jag bara får in armen mellan spjälorna, inget " utrymme" att röra armen och hänga över spjälkanten tar kol på ryggen.

min sambo funderade också på att göra egna hål, men frågan är om det funkar?! :)

2011-03-18 @ 11:20:08
URL: http://chicalinda.blogg.se/
Postat av: Wilja, mamma till Jamie!

När jag sänkte Jamies säng så kändes det som de va jätte långt ner men man vänjer sig fort! :) Vi har tre lägen på sängen men ska sänka till lägsta idag för han ställer sig upp hela tiden nu :) Så det känns säkrast så :)

2011-03-18 @ 11:33:53
URL: http://mmylove.blogg.se/
Postat av: Miia mamma till My

jag trodde också det skulle bli jobbigt. men det är inte så farligt och då har jag ändå problem med ryggen. Men man vänjer sig snabbt också.My hade ju lärt sig äta själv när vi sänkte så jag behövde inte sitta med armen mellan spjälorna eller hänga över o ge henne vällingen. Vi har också bara två lägen.

Postat av: helen

Lea har ännu inte rest sig i sängen men vi sänkte ned för några veckor sedan för att vara på den säkra sidan. Jag tycker de går bra att ha längst ned trots min onda handled. Blir ju inte ofta man lyfter och lägger ned eftersom Lea sover hela nätterna. Kramar

2011-03-18 @ 13:33:36
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Jannika mamma till Jillian

Jag sänkte hela vägen ner för tre månader sen.. Jillian är en sån där unge som får för sig att göra lite vad som helst och vill inte chansa! Som tur va började hon inte resa sig förens i förra veckan i sin säng, men jag är glad att den redan var sänkt då!!Det är liiite krångligt att lägga henne om hon redan sover, men nu tänker jag itne ens på det, vi har haft det så länge nu!

2011-03-18 @ 13:33:52
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Emma

Man vänjer sig snabbt! Vår spjälsäng kan man sänka ena långsidan på. Men det här med att sänka sängen är ju inget man tummar på! Hellre lite obt i ryggen än en bebis som trillar ur!

2011-03-18 @ 19:15:14
URL: http://www.lillalismamma.blogspot.com
Postat av: Nina, ensamstående mamma till Liam

När jag sänkte Liams säng, så sänkte jag sängen till hålen längst nere. I början var det ovant, men jag vande mig :) Sedan ställer dom sig upp själva och sträcker upp armarna, då blir det ju lättare att ta upp dom :)

2011-03-18 @ 20:32:07
URL: http://nninaaw.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Vi sänkte relativt tidigt när hon kunde sitta. Då är de nära att stå upp. Man vänjer sig vid att ha sängen nere :). Vi har bara en uppe o en nere, ingen mellanting. Men faktiskt, som någon ovan sagt, man har hellre lite int i ryggen än att ungen lyckas klättra ur! Det händer allt för ofta tyvärr (inte här hemma tackgode gud) att ungen trillar ur!

Och man lyckas stärka ryggmusklerna ;)

Kram

2011-03-18 @ 21:02:49
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0