Välkommen "skyllt"

För några veckor sen när jag höll på och fixade iordning lite på tomten (förra året blev det inte mycket fix ute då jag var ganska så lagom gravid när vi flyttade in Maj så vi har lite att ta igen iår) så hittade jag en gammal tegelpanna i buskarna hehe, och som ni vet så älskar juh jag att hålla på och pyssla och jag tycker inte om att låta saker gå till spillo - man kan juh lixom göra nånting roligt utav det "nån gång" ;) Så jag tvättade av den gamla "pannan" och målade den vit, och skrev på den, sen så har vi sprayat den med lite lack så att den ska hålla i regnet. Så nu (eller ja sen ett tag tillbaka) står den och välkommnar folk hem till oss vid "grinden" :)

Och nu står det även en liten zinkkruka med en blomma i, och en "nyckelpiga" som jag målat utav en sten brevid :)

Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Hehe, jag håller helt och hållet med dig Emma. Vad gullig du är! :) Hur går de förresten med Alicias matvanor nu? Är hon duktig på att äta mat? De är så roligt att prova ge dom allt nytt :)Kramar till er!

2011-05-12 @ 20:37:07
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Och vilken fin skylt du har pysslat ihop :)

2011-05-12 @ 20:37:22
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Jaha okej. Ja de kan jag förstå. Men är som inställd på att dom ska gå upp varje besök. Men våran bvc tant sa också att dom inte går upp så spec mycket då dom börjar röra på sig. Och de är ju ganska logiskt. Så man behöver nog inte oroa sig :) Hon har säkert gått upp till nästa besök :)Jo de är bra med oss. Vi har varit och shoppat en massa kläder åt lilltjejen idag och de är ju alltid roligt :) Hihi.Kramar!2011-05-12 @ 21:54:35
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Borta nu ;)

2011-05-12 @ 21:57:44
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Mamma till Ebba ♥

Gud vilken mysig skylt du gjort :)

2011-05-15 @ 15:49:27
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0