Flytt till radhus

Tänkte att jag skulle berätta en sak för er bloggläsare som jag har velat att vänta lite med att berätta innan allting var färdigt och nu verkar det som att det mesta börjar klarna upp. Vi ska nämligen flytta. Vi har hittat en ny lägenhet, eller rättare sagt ett "radhus" fast det är hyres. Och som vi har sett fram emot detta, den 1 Januari får vi nycklarna och kan börja flytta in. Det kommer att bli så bra ska ni se. Stor kyl och frys, ny spis, ordentlig köksfläkt, badkar, två stora garderober (sånna man kan gå in i), ett förråd, balkongdörr i köket med utgång mot baksidan med lekparken precis brevid. Diskmaskin (som vi förmodligen kommer att få köpa loss för en billig peng utav nuvarande hyresgästen), uttag för tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Fin och fräsch stor tvättstuga. Ja ni hör juh själva. Allting kommer att bli så himla mycket bättre. Och i ett barnvänligt område där inga bilar kör. Vi är nöjda. Nu återstår bara allt det jobbiga ;) Packning efter jul, flytt, omtapetsering, uppplockning.. ja ni vet juh resten. Kan inte fatta att jag ska flytta ännu en gång som gravid i 7 månaden. Men Men, denna gång förhoppningsvis för sista gången innan det blir hus. Förstår ni nu hur fort tiden kommer att gå tills bebis är här?

Kommentarer
Postat av: sofia

ska ni flytta till mörkland? :)

2011-11-22 @ 21:29:51
Postat av: Veronica, mamma till Nim & tösen!

Vad roligt :) grattis!

Det kommer säkert gå jättebra, trots att du är gravid. Du får passa Alicia och så får ni ha några flyttvänner som hjälper er :)

2011-11-22 @ 22:49:02
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: helen

vad kul att ni ska flytta, låter ju som ett perfekt område, hur många kvadrat eller rum är det? :) Som veronica skriver så får ni be vänner och familj hjälpa till så du slipper bära och dona. Kramar

2011-11-23 @ 12:52:20
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Ronja

Vad har ni för beräknat förlossnings datum på den lilla i magen?Kram Ronja

2011-11-23 @ 13:05:43
URL: http://ronjacharlotta.blogg.se/
Postat av: Ronja

O förlåt, självklart ett stort grattis till flytten! :)

2011-11-23 @ 13:06:28
URL: http://ronjacharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0