11 September

Ville bara passa på att uppmärksamma er om tänka extra mycket på dem personer och deras anhöriga som blev utsatta för terroratacken den 11 Septemper för 10 år sen ! Jag har tittat på nyhetsmorgon hela morgonen, och jag blir fortfarande lika chockad och oförstående (och arg) varje gång när dem visar bilderna ifrån 9/11. Det går nästan fortfarande inte att förstå !


Kommentarer
Postat av: Angelica - mamma till Adam

Sv; Ja det gäller att hålla i pengarna & spara! (: Vart bor ni då? Är husen dyra där ni bor?

Vi bor ju i en mindre stad, i en by. Husen kostar inte multum här så blir inte så jätte stor skillnad att bo i en stor 4:a än ett hus här. (:Japp han är född 15 mars. Så mysigt med en till liten bebis, blir lite avis ^^ hehe!Jag hade en parkas jacka, köpt på inter sport. Denna: http://www.teamsportia.se/produkter/klader/jackor/weather-report/weather-report-ballina-parkas-lds/?page=3.

Jag kunde knäppa igen den under hela graviditeten. Jag kan ha den nu med, bara att dra åt i midjan. Tog i den storleken jag brukar ha.

2011-09-11 @ 11:59:31
URL: http://angelicasdagbok.blogg.se/
Postat av: Märta

Jag måste säga att jag till 100% diggar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

2012-03-18 @ 19:07:56
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0