Våran förmiddag

Nu har vi (jag & Alicia) precis kommit hem. Vi har varit och fikat med två utav mina finaste vänner, Amanda & Alexandra ♥ V pratade massor och Alicia fick leka i lekparken. Så mysigt så.. Tack tjejer :) Nu har jag precis slängt in lite tvätt i maskin & M ger lill tjejen gröt, själv tänkte jag fortsätta att lägga fram kläder till Alicia som jag ska packa ner, börjar lite smått idag så slipper det bli allt imorgon, men så svårt det är att uppskatta hur mycket man behöver åt en liten 1 åring under en veckas tid utomlands, Hur har ni andra småbarnsföräldrar tänkt när ni skulle resa med era små första gången ? Ja menar jag tyckte det var svårt när vi skulle vara borta en helg nere i Ullared haha :D Och nu ska vi utanför Europa hallå !

Hade inte med mig kameran idag när vi fikade men jag tog lite bilder med telefonen som jag ska försöka hinna med att slänga upp idag också tänkte jag.Kommentarer
Postat av: helen - mamma till Lea och BF jan 2012

kikar in och önskar en trevlig resa :) Kram

2011-09-10 @ 16:39:12
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: sofia

när vi åkte till grekland så packade jag ner väldigt mkt kläder, allt användes; så packa hellre ner mkt än för lite. har ni inhandlat strandskor? toppen bra grejor, finns att handla på fyrishov. :)

2011-09-10 @ 17:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0